Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:26 | mars 15, 2016

Currykyckling 

God kväll vacker. Har du haft en bra dag?

Jag har fixat och grejat hela dagen, så den där vilan blev knappt av. Men känner mig ändå lite bättre. 

Ikväll lagade jag en rätt som Liv åt hos sin kompis Amelie. Hon tyckte den var så god och åt flera portioner. Bad så klart om receptet 🙂

HÄR! hittar du det.

Jag lagade den inte exakt enligt receptet utan gjorde fonden på kycklingbuljong samt att jag lade i bitarna från färdiggrillad kyckling istället för att tillaga en hel kyckling själv eller använda vanliga kycklingfiléer. Hade även i mycket banan. William älskar banan i maten och brukar t.o.m. ha det i sin taco.

   
   
Vi åt som hästar hela familjen. Lagade dubbelt så mycket än receptet visar. Serverade currykycklingen med ris och gott bröd till.

Otroligt gott!

  
Vad åt du till middag? Något bra middagstips till helgen mottages gärna.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Currykyckling ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker ni om curry så är det här kanske något för er? Det är en skolmatsrätt som min son bad om receptet till för han tyckte den var så himla god. En enkel allt-i-ett-rätt med pasta, köttfärs och sås som hela familjen älskar http://mat-ro.blogspot.se/2013/08/fusilligratang-med-kottfars-och-curry.html

  Svara
 • Åh det här receptet måste jag testa, ser otroligt gott ut

  Svara
 • Gott!! Vi gör ofta en liknande rätt från Morberg som vi älskar!!

  Sätt på pasta, helst Penne. Fräs en hackad gul lök och ett äpple i bitar med curry en stund. Tillsätt 3 dl grädde, låt puttra en stund och häll sen i 2 små burkar med tonfisk (ibland drygar vi ut med räkor också) Salta o peppra lite och strö sen ev över lite gräslök eller hackad rödlök innan pastan blandas ner. Sååå gott o snabblagat!! Vi gillar ibland att ”spicea” till den och tar då i lite sambal oelek eller chili… Mums!

  Ha en fortsatt fin vecka ❤️

  Kramar

  Svara
 • Mmm, det får bli middagen på fredag… Om barnen inte kräver tacos 🙂 Kram

  Svara
 • Hej Hannah, du är störtskön som gillar mat och tex ’pulverbea’:-) Jag är också förtjust i mat, något som jag fastnat för (kanske vanliga burgare av nötfärs till barnen?) är halloumiburgare med rotsaker/klyftpotatis. Mums! ’Picklade’ rödlök (gillar ordet, fast det är väl prexis samma sak som när våra mammor kallade det ’inlagd gurka’ etc) till och god tomat och sallad etc plus ngn god dipsås till rotsakerna.
  Såklart att du snart ska till Syster i Spanien:-) Ha en fin dag hälsar Helene

  Svara
 • Brukar göra linsbiffar med mororstzatziki med massor med vitlök i

  Svara