Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:26 | mars 17, 2016

Poppis

Hej min vän. Mår du bra? Njuter du av vårsolen?

Jag har varit i stan och sprungit mellan mötena. Var uppe på vår PR-byrå Polhem och planerade in olika små events med FME. 

Känns riktigt bra! 

Älskar att gå runt på Polhem och titta på alla fina kläder, inredning, skor och allt de jobbar med. 

Igår var en bättre onsdag 🙂 Avslutade dagen med ett mycket trevligt jobbmöte.

For inom systers lägenhet och svidade om.

  
Rachel Blouse FME, jeans Tiger/Janemars.

   
 
Skaldjursfrossa. Matlycka.

  
Choklad fondant med vaniljglass.

Nu är jag på väg hem från stan och ska hämta flickorna på förskolan.

Kommer bli galet poppis hemma idag. Jag har nämligen lyckats hitta ett par fotbollsskor som Mio önskat sig. De är slut överallt. Har ringt runt och sökt efter dem med ljus och lykta. Mitt jagande gav resultat och jag fick tag i det enda paret, i hans storlek, i typ hela Stockholm.

  
Den som söker han finner.

All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Poppis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken lycka! Det är en underbar känsla när man kan göra sina barn glada 🙂

    Svara
  • Ja va gör man inte. När min äldsta va liten va det en speciell adiddas overall han ville ha och naturligtvis va den slut I princip överallt. Jag ringed runt typ hela Västerbotten och tillslut hittade jag ett ex som passade i strl. Å jag kan saga att det va nog de enda kläplagg som han använde så pass mycket så han faktiskt nötte hål på ena knäet.

    Älskade ungar.<3

    Svara