Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:06 | mars 21, 2016

Lekland och överskottsenergi

Hej min vän. Här gör jag allt för att få barnen att bli av med överskottsenergi. De klättrade på väggarna och var på varandra hela tiden. Det blir ju lite så när det är tråkigt väder och vi bara har varit hemma. För att vara riktigt aktiva så for vi till Leos Lekland. De leker och jag kan sitta och jobba. Knappt några andra än vi här så det är lugnt och bra.

  
Det är Mio, hans kompisar Malcom och Hugo samt Vida och Liv som jag hänger med idag.

  
Nu har vi ätit och de är igång med att springa och jaga varandra, klättra och åka rutschkanor igen.

   
 
Barnen åt pannkakor och jag en bakad potatis med skagenröra och sallad. Gott!

  
Dagen outfit. Tröja FME, jeans och skor Wakakuu (Frame och Adidas), halsduk ACNE, skinnjacka Plainvanilla (Primeboots) som jag lånat av syrran och ryggsäck ElsaLeonie (Rebecca Minkoff).

Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Lekland och överskottsenergi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag måste bara fråga, vad har ni för bil? Tänkte på alla ungar, de får ju inte plats i en vanlig fem sitsig.

  Svara
 • Vi har en Chevrolet Suburban med 7 platser 🙂

  Svara
 • Så gjorde jag en glad smiley som inte kom med. 😉

  Svara
 • Hej,satt faktiskt & tänkte samma sak om vilken bil ni har! Vi är på jakt efter en 7 sitsig,är ni nöjda med er bil?

  Svara
 • Jag älskar vår bil men den slukar bensin och är inte särskilt miljövänlig. Ska byta bil just därför, men det tar emot 🙁 Vi åker sällan hela familjen samtidigt så vi ska ha två ”vanliga” istället. Diesel eller hybrid.

  Svara