Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:26 | mars 24, 2016

Dansa bort din smärta

Hej mm vän. Vilken underbar start på påskhelgen. Solen skiner och himlen är härligt molnfri och vackert blå.

Här hemma har vi börjat dagen med sovmorgon, bakat scones, ätit en lång god, sen, frukost och tagit fram pyssel och påskpynt.Tror dock att pyntet blir leksaker i påsk. Liv och Vida älskar att leka med de små kycklingarna.

Dansade så mycket i lördags så jag har galen träningsvärk. Fortfarande! Har verkligen ont i varenda muskel. Körde schlagerposer och Carola-moves med fläkt och hela köret. Skönt att få träningsvärk genom något roligare än gymträning.

Apropå dans så kolla in den här filmen. I samarbete med GSK så vill jag visa bl.a. denna film om äldre människor som får nytändning i livet, t.ex. av träning och dans.

Vill så klart att vi ska ha mycket mer omsorg och värme mot äldre människor.

Visst blir man glad av filmen? ❤️

Body Orchestra är ett dans-experiment med en grupp män och kvinnor mellan 52-82 år. Eftersom de lider av olika kroppssmärtor förväntar sig deras omgivning att de ska vara stela, orörliga och långsamma. De ville bevisa motsatsen genom att öva på ett dans-och rörelseprogram i 11 veckor. Sen visade de upp resultatet för deras närmaste släkt och vänner som du såg i filmen. Härliga reaktioner.

Här! Kan du läsa mer om experimentet och Voltaren.

Stor Kram ❤️

I samarbete med GSK


Voltaren (diklofenak) receptfritt antiinflammatoriskt smärtstillande läkemedel. För korttidsbehandling av smärta i muskler/leder. Ska ej användas av gravida kvinnor under de tre sista månaderna av graviditeten. Läs bipacksedeln noggrant. GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S, tel. 020-100579 Mars 2016 Voltaren har sponsrat dansterapiprogrammet för att bidra till ett rörligare liv för våra deltagare. Ingen i filmen har blivit uppmanad att använda Voltaren.
//
//3 kommentarer3 kommentarer om “Dansa bort din smärta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såååå skönt med långledigt! Jag ska jobba över lite grann men seeeen ska jag hem och mysa! Här har vi påsklov nästa v men jag har bara den lilla hemma så jag ska jobba som vanligt. Är en ändå en bra jobbvecka 🙂
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

  Svara
 • Hej! Trist att behöva säga, men inom vården försöker vi få bort Voltaren i alla former i och med att just de preparatet är oerhört skadligt för miljön. Förgiftar våra vatten. Vill inte vara elak men vi måste alla försöka hjälpas åt att rädda vår vackra natur. Kram

  Svara
 • Vilka otroligt vackra blå ögon hon har din lilla tjej!!

  Svara