Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:59 | mars 24, 2016

Skärtorsdag

Hej igen vacker. Hoppas att du har en ljuvlig skärtorsdag. 

Vi njuter av dagen och bara myser runt. Det är nystädat och ljust och fräscht här hemma. Hör inte till vanligheten men i helgen ska vi få gäster och då vill jag gärna ha det städat. Men det gäller att inte öppna mina förråd och olika skåp för då ramlar allt skräp ut 🙂

Ja, du vet ju hur mina psykförråd och stökiga skåp ser ut. Trots att det skulle kunna vara så fin ordning så lyckas jag inte hålla det. Jag MÅSTE ta ett par dagar då jag rensar och sortera och får ordning igen. Vart tredje år har jag ordning och reda även bakom dörrar och skåp. 

Men vad gör det. Konstigt om jag hade ett perfekt hem med sex personer under samma tak. Då hade jag behövt vara hemma och städa och tvätta på heltid. Trist! Lite kaos och oordning kan man allt få ha. 

Vi har ätit gott, målat påskägg och nu ska jag sminka Vida till påskkärring och Liv till påskhare.

Pojkarna är iväg på läger men kyrkan och kommer hem på lördag. De är ett stort gäng med gamla kompisar till dem och de kommer ha riktig kul tror jag.

   
 
   
Vi satt ute på altanen i solen och målade äggen. Så underbart.   

 
 
   
  
Jag passade på att lägga mig ner och bara blunda, lyssna och njuta.

Önskar dig en fin dag och Glad Påsk!

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Skärtorsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Glad påsk fina du och tack för en fin blogg.
  kram

  Svara
 • Underbart när du skriver ”blunda, lyssna och njuta”, det är så få som gör det nuförtiden och det ger så mycket. Man får passa på. Ha en härlig fin och rogivande påskhelg med alla dina fina, stora som små 🙂

  Svara
 • Hej fina du! Ville bara höra hur byxorna med gulddragkedja är i tyget. Håller de formen hela dagen eller blir det uttöjt tyg vid knäna? De ser jättehärliga ut, både mjuka och snygga!
  Hoppas att ni får en mysig påsk, hälsningar från ett regnigt Göteborg!

  Svara
 • Önskar dig en riktigt fin och mysig påsk, godhjärtade Hannah ♥

  Svara
 • Jag hoppas att du har tid att svara. Jag blev väldigt förtjust i de två röda tallrikarna. Vart har du köpt dem? Det är alltså den röda tallriken som det finns två av samma sort på bilden.
  Glad Påsk.

  Svara
 • Glad Påsk söta Hannah ❤️

  Svara