Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:15 | mars 26, 2016

Glad Påsk

Hej vacker. Hoppas allt är väl. Har du en fin påsk?

Vi har en riktigt härlig påskhelg. Jag hämtade pojkarna från klägret i kyrkan tidigar idag och nu är vi alla tillsammans. 

  
Mio, Morfar och William i kyrkan. Mina finaste tre ❤️

För mig som är kristen så är påsken så mycket mer än bara påskmat, påskägg och ledighet. Påsken är en viktig och stor för oss. 

Det är så klart underbart med gemenskap, familj, vänner och allt allt som hör påsken till men det viktiga är att Jesus dog för oss och uppstod.

  
Men jag njuter ändå av det där som de icke troende gör 🙂

Dagen började med Påskäggsjakt.  

 
Först hittade de det pyttelilla ägget. Tur att de blev glada för det annars hade det inte varit lika kul med den finten 😉 För efter lillägget så dök det upp ännu en skattkarta.

  
Där var skatten jättestora ägg.

  
Inte bara godis utan en efterlängtad Krambjörn låg i äggen.

  
Jag har ju världens mest romantiska man så även jag fick ett stort påskägg. En sååå fin jacka ❤️

Jag lagade påsklunch till familjen. Barnen åt grillad korv och jag och Peter åt ägg samt sill och potatis.

   
    
 Lite bubbel och jordgubbar slank också ner.
Snart får vi goda vänner på besök så jag håller på att duka fint.   

 Glad Påsk min vän!

  
Vad gör du ikväll?

All Kärlek ❤️

  


11 kommentarer11 kommentarer om “Glad Påsk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah!
  Jag har en viss tro men är inte helt övertygad än…
  Om vi kommer se nära och kära på andra sidan (vilket jag hoppas), i vilken skepnad tror du man är i då? Ser våra döda (som står oss nära) oss tror du?
  Vad gör dem på andra sidan?
  Jag är helt seriös i mina frågor (har frågat flera).Jag har min tio-åriga dotter och min far (och hund) på andra sidan och tänker på detta periodvis. Undrar hur du ser på det. Skulle vara intressant och höra hur du ser på det, om du vill svara förstås. Kanske är det för personligt, så svara bara om du vill.

  Glad Påsk till Er alla!
  Kramar

  Svara
 • Mysigt!!! Vi är ute i Roslagens skärgård hos svärföräldrarna, även vår dotter har fått leta ägg:) soligt o fint väder har vi oxå:)!
  Kram o glad påsk!

  Svara
 • PS Och så har jag fått granskande o dömande blickar av personalen på en klädbutik i Norrtälje… Höll på att få ett psykbryt när jag o dottern inte var överens om en hemsk klänning som hon ville ha… Känner mig inte jättesugen på att gå dit anytime soon….

  Svara
 • Hej!
  Påsken är ju faktiskt den viktigaste helgen för oss kristna. Då han, precis som du skrev, dog och återuppstod. All den glädje och musik som är i kyrkan på påskdagen är underbar. Jag ska dock gå till en annan kyrka än den jag vanligen går till, ska bli spännande. Brukar gå i Svenska Kyrkan, men är trött och lite irriterad på den. Så idag bär det av till vår Filadelfiaförsamling där jag har flertal vänner. Det är generellt gladare och ner välkomnande i frikyrkorna.
  Ha en riktigt skön påskdag!
  Kram från Rönnäng

  Svara
 • Hur länge har du haft din kristna tro?
  Går hela familjen i kyrkan eller är det bara du?
  Önskar er än fortsatt härlig påskhelg.

  Svara
 • Åh vad underbart att du skriver detta! Jag tror många glömmer/ inte ens vet om varför vi firar påsk. Det handlar inte om att äta godis! Det handlar om Jesus, Jesus som gav sitt liv för dig, tog hela männsklighetens synder på sig och dog för oss på korset. Jag önskar läran skulle vara mer i fokus och predikas även i skolan. Jag tackar Gud för att han har gett mig chansen att möta honom, varit nyfiken och läst på. Jag var tvungen att gå igenom en svår tid med en tumör i min 8 månaders flickas mage för att få den kontakt med Gud som jag har nu ❤️

  Svara
 • Ellenor, alla barn som har gått bort finns hos Gud, dom ser ut som vi gör nu fast i sitt bästa jag. Du kommer att få träffa ditt barn som finns uppe i himmelen med Gud, om du tror på Herren. Om du tror på Gud och älskar honom med hela ditt hjärta, älskar honom över allt annat du vet om och följer de budord han har skapat för oss så kommer du också hamna i himmelen tillsammans med ditt dotter vid ditt livs slut. Men om du är i samma situation enligt din tro nu så kommer du inte dit. De vuxna som gått bort gäller samma för, dom finns där om dom tror annars ej. Alla barn finns dock där pga att dom inte kan bilda en egen uppfattning om sin tro som en vuxen. Barn är oskyldiga och hamnar i himmelen hos Gud. Börja läs Bibeln så kommer du få svar på alla dina frågor. Och du kommer garanterat börja tro. Även för de som inte är kristna, ni borde läsa Bibeln och leva efter den som människor. Den är vacker och vill man vara en vacker människa så lever man efter den. Kärlek

  Svara
 • Hej igen!
  Tack för ditt svar Alexzia!
  Förstår vad du säger men blir ändå lite orolig och fundersam…
  Om jag inte tror helt och fullt på Gud är det liksom kört för min del att få träffa min dotter igen…?
  Jag tycker själv att jag är en god människa så det känns ”orättvist” så att säga att bara vissa ska få träffa sina nära och kära efter döden… I mina ögon är Jesus och Gud väldigt goda och förstående,lämnar ingen… Tror att De också tycker att bibeln kan vara rätt svår att förstå…
  Jag undrar hur det kommer vara då vi alla förhoppningsvis kommer att få träffas igen? I vilken skepnad? En tröst som jag har är det prästen sa ” finns ingen som kan ge så bra omsorg än den som Jesus och Gud ger”, något liknade så sa han. För mitt i allt elände så kände jag mig så orolig över att vi, hennes föräldrar, inte fanns där för att ta hand om henne då hon hade en svår sjukdom. Vi om någon visste ju hur man skulle sköta om henne…
  Ja, finns många tankar och funderingar…
  Kramar till Er alla!

  Svara
 • Hej, jackan ser väldigt fin ut. Vart hittar man den? 🙂

  Svara
 • Ellenor, hemskt att du förlorat din dotter, men underbart att hon får vara med Gud.
  Jo såhär som jag skrev, ja det är helt kört för den som inte äe helt troende, det står klart och tydligt i Bibeln.bibeln är den lättadte bok som finns att läsa och förstå, finns även ”lättare” översänningar. Jag tycker verkligen att du ska läsa den.
  Jag har själv varit i din sits och jag förstår fullt ut vad du menar. Gud är den mest förlåtande som finns (läs: för alla SYNDER vi människor vardagligen begår) inte förlåtande när det gäller att inte tro och älska Herren.
  När jag var som du så började jag och be, varje dag. Sen börja jag läsa nya testamenetet, efter de det gamla testamentet. Jag lyssade på väldigt många prediker och jag lär mig än idag. Jag har hållt på i ett år att jobba med mig själv och min tro och jag är inte ens i närheten av att kalla mig en älta Kristen. Snart ska jag döpa mig ( ja man döper sig när man lärt sig som vuxen och ger sitt liv åt Gud, ett steg närmare att vara hel) att man döper barn är helt fel och något som kyrkan själv kommit på, det kan du också läsa om i bibeln. Jag skulle kunna sitta och skriva hela dagen men hör gärna av dog om du undrar något mer. Och kom ihåg Gud älkar dig oavsätt, men han vill ha ditt hjärta. Kram

  Svara
 • Hej igen Alexza!
  Det var hårda ord att läsa, ärligt talat så blir man lite rädd…
  Texten väcker också många funderingar…
  Jag tackar för att du ville svara dock, även om jag hade hoppats på Hannah också;-)…
  Önskar Dig en god fortsättning på ditt liv!
  Tror att det är bäst att vi ”söker” på var sitt håll.

  Mvh/Ellenor

  Svara