Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:40 | april 1, 2016

Mycket av det goda

God morgon min vän. Har du sovit gott?

Jag sitter med min morgonkaffe i handen och tittar ut över trädgården. Regnet hänger i luften och himlen är blygrå men det ska tydligen klarna upp efter lunch.

Idag far Mio till Åland på läger med sitt fotbollslag. Nu på morgonen har jag rotat i varenda liten låda, burk, byxficka och jacka efter fickpengar till honom. Man har ju aldrig kontanter. Lyckades skrapa ihop 105kr i enkronor, femmor och tior 🙂

Igår kväll avrundade vi kvällen med massor av gott. Ställde fram allt gott jag kunde hitta och vi blandade i allt i våra skålar.

   
 
Glass, jordgubbar, banan, grädde, marshmallows, chokladsås, chokladströssel och kolaflakes. Mmmmmm!

   
   

Ibland kan det aldrig bli för mycket av det goda.

Vill tipsa dig om min fina vän, en av mina äldsta vänner, Bobbys nya hårprodukt. Det är han som ska gifta sig by the way. Har aldrig sett honom så lycklig. 

Hans SuperHair är perfekt för det typiska tunna håret. Som mitt. Jag ska prova det!

  
Han kan ju allt om hår och är grym så detta måste funka.

Idag är han i på Life-butiken i Norrtälje Köpcentrum (Tullportsgatan 9) mellan kl 10-18 där kan du vara med och tävla om en års förbrukning av Bobbys SuperHair samt klipp, sling/färg och styling av honom. Allt till ett värde av 8500kr. Inte illa!

Önskar dig en underbar fredag.

All kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Mycket av det goda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men på Åland har dom väl EUR?

  Svara
 • Ja, visst är det så men Mios pengar är till t.ex godis på båten etc men de flesta butiker tar emot svensk kronor på Åland. Så det är nog lugnt.

  Svara
 • Men åh vad gott det där såg ut!! Allt såg jättegott ut.
  Men du, jag har vart nyfiken på hans produkt men så hörde jag någon som sa ”det som är tråkigt är att ALL hår växer ju mer.. överallt” då vart jag lite osäker på om jag vågar mig på en sån produkt. Inte kul att få massa hår på ansiktet, ben, armar och överallt eller hur hahaha Funkar det så tror du? :/ :/

  Svara
 • Hej Hanna och god fredag! Var inne och kikade på Femme Collection och såg att ni planerar att komma till Linköping på er turné. Vet du ungefär när det blir? Skulle gärna köpa era kläder, men gillar inte att näthandla. Vill helst klämma, känna och prova…

  Svara
 • Hej hej
  Vill tipsa dig om såna små minimaränger, små som era marsmallows. ..Har bara sett dom på Ica maxi men borde finnas på fler ställe. Jag blir nästan äckelpiggigen på armarna när jag biter på dom större marängerna. Testa! Kram

  Svara
 • Ja, de är så mycket godare och sötare 🙂 Håller med om att de stora blir lite läskiga. Brukar krossa dem i glassen för att slippa bita i en stor. Kram

  Svara