Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:04 | april 6, 2016

Showkväll med systrarna 

God kväll vacker. Allt väl?

Jag har gått och lagt mig och kommer lägga huvudet på kudden och somna i samma sekund som jag skrivit klart till dig. Har haft en lång dag men morgondagen kommer vara hysterisk så jag behöver all sömn jag kan få.

Kommer bli en grym kväll imorgon. Det hoppas jag på så innerligt mycket. Är i alla fall stolt och glad över att visa kollektionen och vårt kontor/butik/showroom.

Alla möbler hann tyvärr inte komma. Det skulle varit på plats idag men jag fick besked om att de inte finns hos oss förrän på fredag. Men allt löser sig. Det blir jättebra ändå.

Ikväll blev det köttbullar, kokt potatis och min egna gräddsås med champinjoner till middag. William fick önska middag för att det är hans namnsdag. Munkar till efterrätt blev det också tack vare William 🙂


  
Hann inte ta en trevligare bild för alla kastade sig över köttbullsfatet.

Kvällen bjöd också på show av systrarna Graaf-Karyd.


  
De showade loss i sina nya kläder från Geggamoja. Så galet söta 🙂Livan Divan och jag.

För ett par veckor sedan var jag med i webbTV-programmet ”Gravid vecka för vecka”. Har helt glömt att berätta det.

I Gravid vecka för vecka berättar olika kvinnor om sina upplevelser när de fött barn. Man får höra olika förlossningsberättelser. Allt från lugna och lätta förlossningar till panikfödslar i hemmet. Jag delar med mig om min tiden efter Vidas födelse. Hur fruktansvärt dåligt jag mådde. Den smärtan och ångesten som kom som en käftsmäll efter en fantastisk förlossning.

Kika gärna på min berättelses här.

Nu ska jag sova. Som jag längtat.

Varma godnattkramar ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Showkväll med systrarna ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sov så gott och stort Lycka till i morgon.Kram Eva….

  Svara
 • Vilka fina tjejer ni har!

  Svara
 • Liknande hände mig när jag gjorde ryggvätskeprov. Ingen rolig upplevelse alls. Blev sängliggande i tio dagar och om jag inte hade haft hjälp av sommarlovslediga barn vet jag inte hur jag skulle klarat mig. De fick laga mat (guidade dem i telefonen från sängen!) och passa upp på mig. Klarade dock med nöd och näppe att ta mig till toaletten själv, men blev en mästare på att hålla mig! Kan bara tänka mig hur hemskt det måste varit med en liten bebis! De där första dagarna kommer ju inte tillbaka….

  Svara
 • Vilken gripande berättelse du delar med dig Hannah!
  Kram!

  Svara
 • Sååå söta systrar!
  Vilken gripande historia du berättar! Den berör verkligen…..<3

  Kram, Carina

  Svara
 • Fina barn, fin mamma.

  Svara
 • Usch vad jobbigt för dig efter Vidas födelse!!! Heja du!!!
  Hoppas ni har en härlig kväll ikväll!
  Kram kram

  Svara
 • Men vilka sköna bönor alltså! Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/04/07/nar-livet-borjar-om/

  Svara
 • Har gjort 3 KS o fick nu med sista en likadan blödning, kunde bara ligga helt platt (panikslagen är jag förlamad typ).
  Jag visste dock om att man kunde blöda ryggmärgsvätska o bad om en patch direkt som lyckades.
  Är så otroligtförvånad över att ingen läkare föreslog det för dig DIREKT ? Då det hände mig kom narkosläkare på 3 minuter springandes svettig in genom dörren för att täppa till.
  Googlade ni inte ? Är ju inte SÅ ovanligt att man får detta efter epidural ?

  Svara
 • Jag fick två blood Patch men det funkade inte på mig tyvärr. De hade aldrig gjort tre blood Patch och ville inte göra det på mig med risk att det skulle gå snett igen. Det var verkligen vidrigt. Hade aldrig hört talas om detta tidigare och då har jag fött fyra barn. Otäckt och smärtsamt. Kram

  Svara
 • Ok jag förstod det som (på din film) att det dröjde flera dagar innan de ens gjorde den första.

  Svara