Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:32 | april 11, 2016

Double Trouble

God kväll vacker. Har du haft en fin måndag?

Jag ville bara kika in och säga hej innan jag går och lägger mig. Förlåt för att jag inte hört av mig idag men jag har haft jobbmöten i stan och sedan bara gosat med min lilla Moses.

   
Double Trouble 🙂 

Ska visa massor av bilder och berätta mer om vår dag imorgon. Nu ska jag sova.

Stor Kram ❤️

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Double Trouble”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vackraste systrarna ever ❤️❤️

  Svara
 • Finns ju inget mysigare!

  Kram, Carina

  Svara
 • Så otroligt vackra än idag, faktiskt MER vackra idag än någonsin måste jag säga. Ni ser jättefina ut. Alla bilderna, även inlägget under, så härliga, vad mysigt med en bebis igen i familjen. Barnen ser så fina ut tillsammans med Louie.

  Kul med ny design Hannah. Tips: man ser inte hur kan man kommentera om man står i HOME läge, det finns ingen ”kommentar” knapp då. Bara om du går in i inlägget direkt. Annars ser allt jättefint ut. <3

  Svara
 • Jättefina!
  o fin lokal där ni ställde ut!
  Ha en bra dag!
  idag skulle min pappa fyllt 78, han dog tyvärr den 15 november förra året i cancer.
  puss o kram

  Svara