Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | april 14, 2016

Inställt

God torsdag vacker. Hoppas allt är väl. 

Jag trodde att jag skulle skriva och visa en bild från flygplatsen med ett glas bubbel och solbrillorna på huvudet. Men mitt flyg ställdes in inatt. Skulle åkt till Spanien kl.06.00 imorse med Brussel Airlines men inatt kom ett sms att flighten var inställd. Zzzzznark. 

Jag och Lenita skulle flyga idag och mamma imorgon.

Vi var redan uppe och redo och fara till flyget men istället bokade fick vi boka nya biljetter efter en timme i telefonkö och ingen framgång med ombokning via Brussel Airlines. Men ikväll far vi så jag är glad ändå. Lite trist bara att förlora en dag i Spanien och allt strul runt. Lägga ut för nya biljetter och alla timmar i telefon med engelsktalande på resebyrån som inte vet vad de ska göra. Men som sagt är tacksam att jag ens kan åka.

Jag, mamma, syster och Lenita ska ha en riktigt mysig tjejhelg. Sola, läsa, vila och bara umgås. Känner på mig att det blir mycket skratt. Lenita är en riktig hurtbulle och tränar varje dag så hon fick mig att packa ner träningskläder så vi kan ta en PW varje dag och köra 7-minutersträning.

Igår var jag ju i stan med Vida. Hon fick hänga med på kontoret en stund när jag spelade in en rolig grej.

  
Vi har några konstgjorda växter på kontoret. Här är en i butiken som jag tycker så mycket om. Björk i påse 🙂 

Nere i vårt showroom är det inget solljus så där har vi en stor konstgjort Aloe-växt och väntar på en drygt två meter hög kaktus. Så snyggt. 

Till middag lagade jag spaghetti och köttfärssås till familjen.

  
Har alltid massor av finrivna morötter och grädde. Krämigt och gott.

  
Riven ost och hela burk-champinjoner är också ett måste.

Idag ska jag fixa här hemma och passa på att kolla igenom min packning. Packade igårkväll och hade inte så stor kolla på vad jag gjorde 🙂 

Ska nog cykla ner till stan med Lenita och Vida och äta lunch på Blå i väntan på att flyga till Spanien.

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Inställt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh men shit vad surt med inställt flyg men det positiva är att du ändå åker idag, bara lite senare än tänkt 😀
  Hoppas du får en trevlig resa och en härlig tid nere i Spanien. Träna på och njut av livet. 😉

  Svara
 • Hela burk-champisar – helt klart ett måste i köttfärssås, skönt att det inte bara är jag som har krav på det 🙂 Trist med flyget men så skönt att du har en så soft inställning 🙂

  Svara
 • Bättre att boka med ett större flygbolag de brukar inte ställa in. Så tråkigt när man är inställd på att åka.
  Vad snygg du är på den nya bilden på första sida.
  Kram Ewa

  Svara
 • Vad bra att ni kommer iväg iallafall trots allt strul. Ha det bra och hoppas att ni får fint väder de dagar ni är nere hos Maggan.

  Svara
 • Vad synd att du missar en dag, men jag hoppas ni får en kanonhelg ihop! Mysigt med sol och trevligt sällskap!

  Svara
 • Vart köper du de konstgjorda växterna, särskilt kaktusar i olika utföranden är jag intresserad av. =)

  Svara
 • Ohaha vad jag gillar din nya blogg och så mycket tydligare när man skriver här.
  Så kasst med en förlorad dag, blev likadant för oss nästa helg då jag och kompis åker till Budapest men men vad göra.
  Ha riktigt gott snygga tjej. ..Kram

  Svara
 • Vad tråkigt med massa strul, hoppas att själva vistelsen blir prickfri & kärlelsfull. Ha det fantastiskt ??

  Svara
 • Underbart med lite sol kan jag tro. Hoppas på en finfin helg för er!
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/04/14/onsdagsglutt-en-apriltorsdag/

  Svara
 • Grattis till en ännu finare och bättre blogg, stort plus på den! Känns mycket tydligare och klarare. Vacker som en filmstjärna är du på nya fotot, du verkar bli bara snyggare och snyggare med åren! Så mysigt att åka ner till syster och mysa med henne och lilla bebben, härligt också att få njuta av solen och värmen i Spanien. Önskar er en underbar resa, må så gott!
  (Så roligt, vi verkar göra exakt samma recept på köttfärssås, den godaste av alla!)

  Svara
 • Hej. Dem vita blommorna som syns på en annan bild, som står på ett bord, vart är dem köpta nånstans? Tack!

  Svara
 • De är likt de andra växterna köpta på butiken Wexter i Stockholm ????

  Svara
 • Jättefin sida! Hoppas ni får härliga dagar i spanien!

  Svara