Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | april 18, 2016

Kickstart 

God måndag vacker. Allt är väl.

Jag, syster, mamma och Lenita ska ner till hamnen och strosa runt. Idag är det molnigt men jag hoppas på att solen ska kika fram bakom molnen snart. Äta lunch med solen i ansiktet och sand mellan tårna känns som en bra start på denna vecka.

Imorse kickstartade jag dagen med att träna. Lenita har verkligen lyckats sätta fart på mig.

Inte illa va? Det är många flaskor bubbel som väntar mig 🙂

Igår kväll satt vi ute på altanen hela kvällen och pratade. Så mysigt.


Men mysigaste var det här. Att få ha lilla Louie sovandes på mitt bröst. Känna hans varma kropp, lugna andetag och underbara bebisdoft.

Önskar dig en bra dag.

All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Kickstart ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha aoutocorrect är besvärligt Ibland. Lilla lo som luktar bensin ??

  Svara
 • Duktiga dig Hannah ???? jag har precis kommit hem från ett spinningpass och ikväll blir det Tabata ( älskar Tabata ) så söt han är lille L , blir du inte lite sugen iallafall ? Ha en fortsatt skön vistelse i Spanien och hoppas snart ☀️ lyser på dig igen ☀️????

  Svara
 • Alltså det ser så härligt ut med bebis sådär! Får min kropp att skrika efter bebis, men mitt psyke skriker NEJ.
  Egentligen handlar det inte om att vilja ha en ny, utan vill uppleva mina barn som bebis igen, Gud så mysigt det hade vart om det gick, för bara 1 dag. 🙂

  Jaja, grymt bra jobbat med träning. 😀

  Svara
 • Hur många varv tränar du med appen? Har själv börjat träna med den och vet inte riktigt hur många varv som är lagom att börja med.

  Svara
 • Börja med 7 minuter OCH ta i för kung och fosterland. Ta ut dig till fullo. Det är då det ger resultat. Efter ett tag kan du köra 7X2. Det gjorde jag när jag kände att jag fick mer ork. Kram

  Svara
 • Ni verkar ha det supermysigt! Du, du har inte tänkt på att starta en podd?! Kom på det nu. FEMME-podden! Första klädkollektionspodden och ditt kontaktnät med intressanta kvinnor (och män så klart) är enormt! Du har redan publiken! Fokus behöver inte vara så superavancerat-folk är i allmänhet väldigt intresserade av spännande människors vardag, skönhetstips, historia, klädknep mm Du som verkar ha kärlek och värme som drivkraft ( fantastiskt o all cred till dig<3) kan kanske ha ett litet sådant stråk med-att de i podden får berätta om ngn gng när de blivit lyft av andra och vice versa=sprida lite ringar på vattnet! Kom bara på här:-) Allt gott till dig o dina o HEJA DIG

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag gillar så din nya design och den nya sidan, den är så fin. Men, jag kan inte komma direkt till din blogg via datorn. Om jag skriver in femme.se/hannah/ så kommer jag ändå till femme.se . Tycker det är smidigt att komma direkt till din blogg när det är den jag gärna vill läsa. Det fungerar om jag läser på iPaden, men inte på datorn.
  Jaja, det är ju ett litet problem i världen, det kanske bara är jag som har problemet?
  Hoppas du får en fin dag

  Svara
 • Vi har uppdaterat så nu fungerar det!

  Svara