Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:12 | april 20, 2016

Pondus Allum 

God morgon min vän. Hoppas att du har sovit gott. Jag har sovit i drygt två timmar. Har alltid lika svårt att somna när jag ska gå upp väldigt tidigt. Klockan ringande 04.15 och taxin har precis hämtat upp mig, Lenita och Lance. Där hemma sover alla forfarande gott.

Regnet öser ner och det är mörkt ute. Känner en otrolig hemlängtan just nu. Saknar de mina där hemma så mycket. Tycker ofta att det blir så när det är nära till man kommer hem, då blir saknaden extra stark. Men även åt andra hållet också. Saknar dom jag lämnar också 🙂

Ville passa på att skriva till dig nu i taxin på väg till flyget så du kanske ser detta när du vaknar. För bor du i Göteborgstrakterna så är det dags att planera in att du kommer vara iväg en sväng på tisdag nästa vecka.

  
 
Nu är det dags igen min vän 🙂

På tisdag står jag redo med kallt bubbel, tilltugg och otroligt lyxiga goodiebags till de 80 första som kommer. 

På plats får du se, klämma och känna på vår- och sommarkollektionen från Femme Collection och vi kommer få en fin kväll med mingel, shopping och gemenskap på bästa butiken Pondus.

Du kommer va?

När: Tisdag 26/4 kl. 18-20

Var: Pondus, Allum Köpcentrum

Varför: För att du är värd en riktigt trevlig kväll med det lilla extra.

 
O.S.A till [email protected] innan 25/4. Du får ett bekräftelsemail i god tid innan den 25/4. Platserna är begränsade men det brukar inte vara några konstigheter om man är snabb. 

Det gäller att komma i tid så du är en av de 80 som går hem med en galet lyxig goodiebag. Bara det bästa 🙂

  
Stor Kram ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Pondus Allum ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas ni får en bra hemresa!!
  Åh vad mysigt med Femmeträff! Synd att man bor så långt från Götet! Kommer ni att ha någon träff i Stockholmstrakten/Södermanland i vår/sommar?

  Kram, Carina

  Svara
 • En till som bor i Stockholm & efterfrågar en träff här! Kommer det….? 🙂

  Svara
 • Din hemsida är skum numera. Alltså förut sökte jag bara på femmehannah så kom jag direkt och till dagens/senaste inlägg men nu gör man inte det. Måste vara nåt med nya sidan? Kolla upp det. Tack för att du förgyller vår vardag kram

  Svara
 • Oh va roligt! Mailat er nu och hoppas vi får plats 🙂

  Svara