Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:55 | april 20, 2016

Samuel Gajicki

God kväll vacker. Hoppas att du mår bra och att du haft en fin dag.

Jag kom hem idag vid lunch. Så underbart att vara hemma med familjen igen. Har haft det helt magiskt hos syster med mamma och Lenita. Vi har verkligen bara myst. Inga måsten och stress bara vila och gemenskap. Men det är alltid bäst hemma.

Nästa gång följer alla med. Lance och William kan hänga på dagarna, Tristan och Mio saknar varandra och det är på tiden att de ses, Vida och Charlie är ju kusinbästisar och Liv saknar Moses så galet mycket. Hon längtar efter att få hålla och passa lillkusinen. Det är vi iofs fler som gör 🙂

Innan jag berättar mer så vill jag be dig om en sak. Om du vill så klart. Det skulle göra mig otroligt glad. Men gladast skulle min vän Samuel bli.

Du minns väl Samuel Gajicki? Han har varit med på våra Femme-event i massor av år och han är en god vän till mig och Peter sedan långt tillbaka. Han är en fantastisk person och ett musikalisk geni. Han är grym på att sjunga, spela, skriva texter och beröra med sin musik.

Nu är han med och tävlar med sin nya låt Oh Brother When i P3 osignat. Vinner han så kommer hans låt spelas i radio och det kan ju leda till mycket annat bra för honom och hans musik.

Han är så nära och jag önskar från hjärtat att han fick knipa första platsen.

  
Älskar att hjälpa och lyfta vänner och människor som kämpar och är värda ett härligt flyt och få bli uppmuntrade och känna en glädje över att lyckas.

Så klicka HÄR! och lyssan på hans låt eller bara rösta direkt. Lätt som en plätt var det. Tryckte bara på rösta och så hade han min röst.

Han skrev låten till sin bror när hans bror var på botten, i en svacka i livet. Låten handlar om att han alltid finns där för honom. Står vid hans sida i vått och torrt. I ljus och mörker.

Röstningen avslutas ikväll 23.59 så det går bra att rösta ett par timmar till.

Tack ❤️


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här