Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:50 | april 20, 2016

Stinkbomb och citroner

Hej igen 🙂 Hoppas Samuel fick din röst.

Ville kika in och säga godnatt bara. Somnar när som helst. Har ju varit uppe sedan kl 4 inatt. Zzzznark.

Det kändes så varmt och gott i hjärtat att komma hem. Ibland kan barnen vara småsura när jag varit borta och nästan lite extra gnälliga men idag var det bara kramar och glada miner. 

   
    
 
Hade med mig något till alla fyra barnen. Jag minns när jag var liten och min mamma varit bortrest på jobb, då hade hon alltid med sig ett gosedjur till mig när hon kom hem. 

William fick välja middag och det blev tacos.

Bra val 🙂 Så ikväll har vi tacofrossat.

  
Mio dukade fint och tände ljus.

  
  
Stinker vitlök just nu. Men min guacamole är helt klart värd att stinka för. Den är så god. Har ett tjockt lager under allt detta. Gött!

Vad åt du till middag?

Här kommer lite bilder från vår sista dag i Spanien. Mamma är kvar men jag, Lance och Lenita for hem idag. Vi strosade i ett köpcentrum för det ösregnade ute hela tisdagen och sen myste vi ner oss i soffan hemma i huset och åt tapas och pratade.

  
Älskar dessa två kvinnor men också Pata Negra som jag inte kan få nog av i Spanien.

  
Mamma och Lenita skördade två jättecitroner.

Visst är de snygga i sina FME-kläder? Mamma i Angie Blouse från SS15 och Lenita i nya Faye Dress som finns nu. 

Undra om jag ska ge mig på det där citronträdet jag drömt om att ha hemma i Sverige. Tips på var jag kan hitta bra citronträd? Inte pyttesmå.

  
Syrran drog en kudde över huvudet och passade på att vila när Louie låg hos mig.

Läste ut Istvillingar när han låg där och snosade på mitt bröst och sen gav mig på en ny bok, Ole Dole. Jag tycker inte Istvillingar var bra och känner att jag kastat bort tid på den boken. Hoppas den nya är bättre.

  
Mina val av böcker är verkligen olika. Ibland vill jag bara ha romantik, passion och tårar för att sedan längta efter fantasy som typ Twilight-böckerna och nu är det spänning och deckare som gäller. Efter denna ska jag läsa Kvinnan på tåget.

Sov så gott.

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Stinkbomb och citroner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Ser härligt ut att komma iväg några dagar! Snygga kläder du har, är det din kollektion?

  Boktips: ”tiden där emellan”.

  Allt gott från Skåneland 😉

  Svara
 • God morgon fina Hannah!
  Vill bara snabbt gå in och tipsa om att de säljer stora och fina citronträd och olivträd på Netto av alla ställen 199-269 kr. Världens kap!
  Ha en toppendag?
  Kram

  Svara
 • Hej,
  Jättekul att läsa din blogg! Tack för att du delar med dig av ditt liv. Jag blir både inspirerad och glad. Själv behöver jag tips på bra pocketböcker. Du som läser så mycket, vilka är dina bästa böcker? Sådana där som man vill läsa varenda ord, långsamt, för att de inte ska ta slut. Önskar dig en fortsatt fin dag! M

  Svara
 • Alltså dina barn, så grymt vackra, så fina! Vilken otroligt vacker familj ni är, du, Peter, barnen, alla. <3
  Ser ut att ha vart väldigt mysigt.

  Svara
 • Ole Dole har jag inte läst, den får jag ta och ladda ner. Men Kvinnan på tåget har jag läst och jag måste nog säga att där kände jag att det var slöseri med lästiden… Jag gillade den inte alls, långdragen och ..nja inte så fängslande. Kanske filmen blir bättre?
  Idag skiner solen, det tackar vi för. Dags för mig att få besök av min syster och mamma. Blir Spa weekend i Marbella i helgen.
  Stor kram // Jess

  Svara
 • Jag läste Ole dole för någon månad sen, så ruskig men så spännande, streckläste den. Har en brorsdotter som är bibliotekarie och får mycket blandade tips av henne, lätt att man alltid löser samma typ av böcker annars. Just nu läser jag Marita Conlon-McKenna, jättebra feelgood böcker. Kram

  Svara
 • Borta bra men hemma bäst sägs det ju ? Och nog är det så. Skönt ändå och komma iväg några dagar och ladda batterierna. Såå snygg den grå koftan ? Nu vill jag ju ha den också. Älskar era koftor . Kjolen du har på dig är ju dösnygg ?? ha en underbar dag . Kram från ett blåsigt Skåne ?

  Svara
 • Jag har precis börjat med istvillingar som jag beställde på rekommendation från dig? Var så länge sen jag hittade en bra bok men blev nyfiken på den när du läste den i Spanien. Skrattade nästan högt när jag läste detta inlägget:) Hoppas att jag gillar den bättre! Kram

  Svara
 • Ha ha 🙂 Då får vi hoppas att du gillar den bättre. Min kompis som rekommenderade mig boken tyckte den var bra så du kanske också tycker det. Annars kommer jag med bättre boktips snart igen. Kram!

  Svara
 • Vill bara säga att när jag nått mitt viktmål är min belöning att köpa ngt från FME. Tycker mycket är snyggt men vill också känna mig nöjd när de sitter på denna runda kropp så jag väntar tills mitt mål är nått ?.
  Ha en skön helg!!

  Svara
 • Hör av dig till Ronnie på växtimperiet, han är superbra på citrusväxter!

  Svara