Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:21 | april 21, 2016

Hoppa bock

God kväll min vän. Har du haft en bra dag?

Hoppas det!

Vi har precis ätit middag och strax är det dags för mig att göra iordning tjejerna för sängen. Kommer själv lägga mig tidigt ikväll. Har fortfarande inte hämtat mig sedan igår när jag gick upp så tidigt 🙂

  
I eftermiddag var jag och Vida med på Livs gympa och tittade på när de sprang runt och lekte spökboll. 

  
Vida var väldigt fascinerad av gympasalen och klättrade och hoppade runt. Själv fick jag flashbacks när jag såg bocken 🙂

  
Lagade en god kycklingrätt á la Thailand till middag. Hittade receptet bakom kokosmjölken.

  
Enkelt att laga och så gott.

Jag hade i lite extra sambal och pressade jag även färsk lime över min portion.

  
Extra chili är också ett måste. Jag åt kycklingen med glasnudlar istället för ris. Gillar den smaklösa slibbiga konsistensen. 

All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Hoppa bock”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mums, ser jättesmarrigt ut.
  Kram Mia

  Svara
 • Undebara bilder !! Har inte snapchat men älskar att kolla in det hos kompisar. Har inte tid tycker jag. Gillar att du skriver om glasnudlar precis som jag själv känner. Kletiga, smaklösa och vääldigt goda :=D . Ha en underbar helg och tack för att du delar med dig av, jag kollar varje dag.

  Svara
 • Tröjan du har på dig ser så superskön ut.
  Vart kan man få tag i en sådan?
  Vänligen Erika

  Svara