Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | april 22, 2016

Autograf

Hej min vän. Allt väl denna fredag?

Nu på morgonen har jag varit på utvecklingssamtal med Vida på förskolan sen åkte vi hem. Jag har en lugn dag så hon får vara hemma med mig. Hon ville det så gärna.

Mio är också hemma så vi får en riktig mysdag vi tre.

   
 Vida är så stolt över att hon kan skriva sitt namn. Jag är också stolt över henne. Det skrivs och ritas hela tiden.

   
Hon kan sitta i timmar och rita. Det tycker jag är duktigt av en 3,5 åring med myror i brallan mest hela tiden 🙂 Prinsessor är det hon gillar mest.

  Hämtade ut två stora paket också. Här gömmer sig lite allt möjligt till de små. Liv fyller ju år nästan vecka. 7 år blir min lilla tös. Inte så liten längre.
Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Autograf”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha finaste helgen med familjen vackra du! 🙂

  Svara
 • Sötnosarna då! Verkligen duktigt av vida att skriva sitt namn och rita så fint. Min tjej fyller också 7 år dagen efter Liv. Idag kl 15.00 skriver vi kontrakt på hus i steningehöjden i Sigtuna, sjukt nervös, könner inte till sigtuna alls. Säg att vi gör ett bra val som flyttar dit 🙂 vi kor i Solna nu med 2 flickor på 7 och 10.

  Svara
 • Åh! Välkomna hit 🙂 Ni kommer trivas i denna mysiga lilla stad. Kom gärna fram och säg hej om du vill. Stor Kram och grattis till ert hus.
  Vart kommer flickorna gå i skola?

  Svara
 • Tack ?Vårat hus är inte byggt ännu så det blir vintern 2017, så det är ett tag kvar! Jag tror att det blir den nya nybyggda skolan steningehöjdens skola! Men vill gärna ha tips och råd gällande skolor i Sigtuna ?

  Svara
 • lilla gosan va fint hon ritar :d

  ha en fin fortsättning på helgen kram

  Svara