Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:03 | april 25, 2016

Street art

Hej vacker. Har du en fin måndag?

Vi avslutade våra sista timmar i Paris med att äta, som varit vår full time hobby dessa dagar, och njuta av pulsen och atmosfären i Paris.

   
 Måndagar innebär alltid många koppar kaffe. 

   
 
Crêpe med Nutella och banan var ett gott avslut på resan.

När vi strosat runt på gatorna i Paris så har vi sett många målningar av samma street artist. Googlade namnet för jag blev förälskad i det jag såg. Målat på dukar och papper, uppklistrade på husfasader.

Det är en kvinna som heter Konny Steding som är konstnären.

   
 
  
Fanns olika motiv i stort sett överallt där vi varit.

  
Hemma ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Street art”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Välkomna hem igen! Just nu befinner jag mig i San Francisco och försöker stålsätta mig mot min Jetlag, ska strax fara till John blunds värld. Nu har vi 4 fantastiska veckor i californien, inkluderat några dagar i NY innan vi far hemåt! Allt gott & många kramar ❤️

    Svara
  • Åh så härligt. Hoppas du får underbara veckor och att jetlagen snabbt går över. Stor Kram ❤️

    Svara