Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:02 | april 26, 2016

Mot Göteborg

God morgon min vän. Nu är vi på väg till Göteborg för vårt FME-event på Pondus i Partille. Partille där jag bodde flera år som barn. Ska nog ta mig en tur längs memory  lane när jag ändå är där 🙂

  
Stor Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Mot Göteborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi ses ikväll 🙂 Ska bli så roligt att äntligen få träffa dig 🙂 KRAM

  Svara
 • Kör försiktigt , lycka till ikväll i Göteborg ??
  söta Livan ??

  Svara
 • Hej! Hade jättegärna kommit men krockade med annat. Jag har redan köpt massor av din kollektion från förra våren, i höstas och nu i vår. Gillar kläderna starkt!!! Kommer du mer till Götet som är inplanerat? isåfall kommer jag definitivt! Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Var roligt att få se dig ”live”.
  Du är precis lika genuint trevlig och gullig som du är i bloggen.
  Tack för en rolig kväll på Allum och vilka fina kläder. Önskar er all lycka till med femme.
  Blev superglad för goodibagen och presentkortet jag vann!
  Kram Jenny från Göteborg

  Svara
 • Tack för en riktigt trevlig kväll igår.
  Du är precis lika trevlig som du verkar. Så kul att få prata med dig!

  Svara
 • Hej, jag måste få lite råd känner jag, ska åka till Palma med min man för första gången utan vår son (7 år). Det är bara 4 dagar men är så nojig. Tänk om vi störtar., råkar ut för terrordåd eller likn. Jag vet att det låter sjukt men kan inte sluta tänka p det, känns som jag inte kommer hinna njuta för jag är nojig. Hur gör du Hannah?? Hjälp mig på vägen , kram

  Svara