Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:17 | april 27, 2016

En lama i trädgården

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag.

Här har lugnet lagt sig. De små sover och killarna kollar på fotboll.

Jag har blåst ballonger, slagit in paket, förberett tårtan och fixat inför Livs födelsedag imorgon. Vi ska väcka henne med pannkakstårta och sjunga så hela grannskapet hör.

Skönt att vara hemma och få sova i min underbara säng. Trots massor av små fötter som sparkar mig och armar som viftar, snark och ibland kiss i sängen så är den bäst 🙂

Det blev mycket bilande i dagarna två. Först ner till Göteborg igår, sen till Båstad (vi bodde där hemma hos Marianne och Ubbe) efter eventet och sedan hela vägen hem idag. Tjejerna är dock grymt duktiga och klagar inte en sekund. De ritar, spelar spel och kollar film under resan.

Jag äter mest bara godis 🙂

   
 
Supersalt lakrits är bland det godaste jag vet.

Vi såg det sötaste djuret i en trädgård på vägen upp. Var tvungen att stanna och hälsa på den. Ville nästan lyfta in den i bilen och ta med hem. Så fluffig och söt. 

Fick precis veta att det inte är en lama utan en alpacka. Tänkte att det var någon form av minivariant. Ett snedväxt får. Men lite lik är den ju 🙂 

Same same…

   
   
Han var väldigt nyfiken på mig och min kamera.

Nu ska jag läsa eller kolla sista avsnittet på Billions första säsong. Får se vad Peter känner för. Vi kollar ju på den tillsammans. Är så glad att nya säsongen av Game of Thrones äntligen har börjat också! Måste vänta in några avsnitt så jag kan bränna av flera på en gång. Gärna en hel säsong. 

Sov så gott ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “En lama i trädgården”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här