Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:26 | april 28, 2016

Jako-o och tävling

Hej min vän. Dagen går i ett. Jag har haft mycket jobb men också en hel del att fixa då en väldigt viktig och högt älskad liten, stor människa fyller 7 år idag 🙂

Pajen är i ugnen och Mimmi är här. Vi har haft en mysig eftermiddag och firar Liv för fullt.

Ville bara kika in och ge dig ett grymt tips. 

Det finns en ny spelare på marknaden som heter Jako-o. Hos Jako-o finns allt för ditt barn. Allt från bilstolar och sovsäckar till kläder och leksaker.

Läs bara det här och du vill genast veta mer. Eller hur?

  
Jag fick frågan att prova på att beställa lite saker till barnen för att se vad jag tycker och gärna dela med mig av det till dig.

Jag står bara bakom sådant jag själv tycker om och detta gillar jag så det delar jag mer än gärna med mig av 🙂

   
 
Vida var med och öppnade paketen som kom. 

   
 Hon fick bl.a. en fin jacka, perfekt nu när det skiftar så i vädret, och en praktisk och söt ryggsäck som hon invigde idag.

  
En fin T-Shirt som hon själv valde från hemsidan.

   
En väldigt smart grej jag beställde var denna slitstarka matta som man drar ihop till en säck och förvarar leksaker barnen lekt med. Den kommer jag ha ute för alla uteleksaker. Bollar, hinkar, spadar och annat.

 Livan blev så glad för sin klänning med fjärilar. Den ville hon prova och ska ha på sig den imorgon på sitt kalas på Leos Lekland. 

   
 
Flickorna fick även ett melaminset med fat och muggar med gulliga motiv i olika färger.

  
Bläddrade i deras katalog imorse och blev helt galet förtjust i den här väskan. Hur grym?! 

Kika in på deras hemsida och se allt som finns för ditt barn och/eller beställ en katalog. Jag älskar kataloger. Att bläddra, vika öron på sidorna och sätt kryss för det man vill ha 🙂

Nu kan du vara med i en tävling där du har chansen att vinna ett presentkort hos Jako-o på 500kr.

Jag lottar ut 3 presentkort på vardera 500 kronor.

För att delta klickar du på länken HÄR! Välj din favoritgrej/plagg, sedan ska du skriva ner en motivering i kommentarsfältet varför just du ska vinna.
Jag drar vinnaren om en vecka, torsdag 5/5. 

Vill du få erbjudanden, fler chanser att delta i tävlingar och få möjligheten att bli nästa testpilot hos JAKO-O? Då ska du anmäla dig till deras nyhetsbrev HÄR!

Lycka till!

Stor Kram ❤️

I samarbete med Jako-o


37 kommentarer37 kommentarer om “Jako-o och tävling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fönsterfjärilarna är mina favoriter. Perfekt på altanens fönster för att fåglarna inte ska tro att det är fritt att flyga in. Är så ledsamt att hitta en skadad eller död fågel nedanför. 🙁

  Och det blev visst världens längsta länk, men hoppas den fungerar 😀

  http://www.jako-o.com/produkter-pyssel-s-songspyssel-v-r-sommarpyssel-f-nsterfj-rilar–054427.html?id=00133086&jifco=SE&jifl=sv&url=6O5HqEATMN3TE7IvuMHjgjryAkr99KB_PRO_2BCf6oR5t0jhoVt_PRO_2Bg30wOHweRAkXFEO40JJcL1Fnd6vilZ_PRO_0Aq95uk9oFH922SdGYxqpcaJ2qg907R_PRO_2FD9dKxXOxlJ3_PRO_2F_PRO_2BygllQzyn_PRO_2BnWyfc_PRO_2B9LdUu2SAcXw6PHmtRP_PRO_0AvC5LVtFLsIWGoR8S25zMEZj4xlhMenyMz4Lz8CSblBwQXtYVysORTh5JQMpEfeSqXmmbHkEDCX_PRO_2Fu_PRO_0AG5Bj76gdB9elYMWeVhT03oVcgqGR3CozR5DmXQMl69A_PRO_2BvbnE33_PRO_2FKClTAzTmFfO4qLbw_PRO_3D&parent=00133086&elementPos=0&Xco=

  Svara
 • Jag ääääälskar den söta lilla dräkten i blått och grönt med en liten groda på (artikelnummer 047823). Jag vill hemskt gärna vinna detta presentkort då jag till hösten blir mamma till just en liten groda i magen 🙂 Jag har varit väldigt sjuk under många år och länge varit säker på att jag aldrig kommer kunna få bli mamma. Men nu är det alltså ett litet mirakel i magen som vi sen länge kallat för lila grodan! 🙂

  Svara
 • Jag försökte och försökte klistra in länken men den blev huuuuur lång som helst….
  Jag fastnade iallafall för de rektangulära hyllorna till barnrummet. Hur fina som helst 🙂 Dottern fyller år i maj och jag kämpar med ordningen där inne *pust* och vi behöver verkligen lite förvaring och hyllor så det skulle jag vilja ge henne i födelsedagspresent.
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

  Svara
 • Filip fyller 8 år den 18 maj
  en kille som gillar både pannkakor och paj.
  Vi har nu fått info av en mygga
  att han mest av allt önskar sig saker att bygga.
  Förhoppningsvis sätter han bit för bit
  och tar sig dit
  ut i atmosfären
  För nu önskar han sig lego från JOKO-O affären! ?

  Svara
 • Stor skåptrolley hade varit perfekt för min äldste pojke. Han är inskriven på barnsjukhusets neurolog och hjärtavdelning och får packa väskan för längre provtagningar och EKG mätningar över dygn. Vore skönt för honom att kunna sortera upp kläder, läxor och annat som han behöver ha med sig. Toppengrej för en 10-åring som måste leva i kappsäck alldeles för ofta.

  Vilket fint inlägg du skrev till Liv på hennes födelsedag. Min prins fyller år på lördag❤️
  Kram

  Svara
 • Å va jag skulle behöva ha en Stor skåptrolley. Den är helt fantastisk och tänk att ha kläderna organiserade även på semestern. I denna stora praktiska väska skulle både jag och sonens kläder få plats. Slippa blanda allt i en enda hög som det är nu när vi reser. Jag borde vinna den för att jag älskar ordning och reda och det är exakt vad man får i denna väska!
  Tack! MVH Anna

  Svara
 • Då jag och min man lyckats uppfostra tre sportfånar (man blir som man umgås hehe) och då vi precis köpt vårt första hus hade en rebound vägg varit en perfekt start i vår stora trädgård. Där kunde dom stå och sparka och jag kan få sitta bredvid med ett glas bubbel och berömma i stället för att alltid stå och passa boll från morgon till kväll haha

  Ha det gott kram

  Svara
 • Jag har satt hårdare regler nu för tvspel, ipad och mobilspel för mina 3 barn. Nu ska de ut och leka med saker som passar alla åldrar och många kan vara med på. Därför hoppas jag på att vinna så jag kan köpa ett badmintonnät : )
  Kram
  Elaka mamman

  Svara
 • Vad mycket fint! 🙂

  Svara
 • Oj vad mycket fint! Jag skulle med den stundande sommaren i sikte vilja pimpa bilen med diverse bra-ha-saker-för-att-fixa-bilresan-tillnorr-och-söder-och-tvåbarn-och-man? Art.nr: 020523, bilväska svart, toppen för att ha grejer med till barnen som de når själva. Det fanns även fina solskydd som skulle älskas av barnen som ogillar solbrillor för solen som hoppas ska lysa i sommaren men som kan vara jobbig i bilen. Vi har familj i norr och söder och många mil i bil för de små. Hälsningar Maria

  Svara
 • Ohhh! Efter att ha missat din Femme kväll på Pondus pga en sjukis bebis hade detta varit plåster på såret för att beställa lite praktiska saker till vår första utomlands resa med lillen i sommar 🙂

  Håller tummarna!
  /Edita

  Svara
 • Hej.
  Oj så mycket fint dom hade, man skulle vilja beställa hem allt!
  Nu är jag inte ute efter att vinna till mig själv, utan jag och några till håller på med en organisation där vi köper/ får kläder,leksaker,hygienartiklar, skolmaterial m.m. som vi skickar till de drabbade barnen i Syrien, Afrika, just nu. Vi samlar även in pengar som vi sedan skickar med en person som själv åker ner till dessa länder och delar ut alla saker med EGNA händer,(så vi vet att allt kommer rätt), detta gäller med alla saker som transporteras ner! Jag vore väldigt tacksam om jag skulle vinna presentkort för att kunna beställa välbehövriga saker från hemsidan. Man önskar man kunde hjälpa vart enda litet barn som är drabbade i dessa länder. Vi kommer att gå vidare med fler länder, men just nu är det dessa två! Vi är precis hemkomna från Uganda dr vi varit i 6 dagar, nästa steg är Syrien.
  Vi håller tummarna för detta och hoppas att vi vinner för att tydligare kunna handla för 5000kr till (utöver det vi själva lägger ner och blir sponsrade av).
  Man ska hålla det man älskar nära hjärtat =)
  Ha en trevlig kväll =)

  Svara
 • Jag älskar resväskan du visar i inlägget! Min son fyller 6 år 19 maj och den 5 juni åker vi till Rhodos, så den vore perfekt!
  Men där fanns ju massa fina grejer att shoppa, har även en tjej som är lika gammal som Vida…
  ✊?

  Svara
 • Vår son Vide fyller snart 4 år och han vill ha pizzabitar i taket på sitt kalas. En kompis till honom hade det. Det var vimplar. Han skulle bli själaglad om han fick välja bland alla fina vimplar på Jako-o.

  Svara
 • Min favorit är Buggy Easylife. Vår nya Resevagn blev stulen på flygplatsen för ett par veckor sen och vi ska snart ut och resa igen. Känns så tråkigt att behöva köpa en ny men med ett presentkort skulle det kännas liiiite bättre 🙂

  Svara
 • En rosa knäbricka skulle vara guld värd till min dotter på våra långa bilresor till Norrland. Perfekt att kunna sitta och rita och pyssla på ett stabilt underlag.

  Svara
 • Jag har lovat dottern på 4år att vi ska tälta en natt i trädgården i sommar ??
  Då hade ju ett popup tält var väldigt bra och praktiskt för mamman ?

  Svara
 • Jag hade valt soltältet för hela familjen.
  Vår som på snart 10 tål inte solen. Äter allergimedicin och solar på hudkliniken 2 ggr i veckan. Samt insmord i solskyddsfaktor 50 sedan ett par månader sen.
  Inget kul att behöva ha solhatt på och han har blivit lite retad ett par ggr. Han själv förstår allvaret och säger att han inte vill ha cancer. ?
  Med detta tältet hade han kunnat ligga ute i trädgården och läsa, rita eller pilla på syrfplatta/Mobil. Kunna vara ute fast solen gassar och slippa gå in och pausar. Hade varit fantastiskt.
  Tack för en super blogg.

  Svara
 • Bilväskan !
  Vi har börjat resa mycket i bil på sommrarna nu och man blir smått tokig av att varje gång barnen behöver något så ska jag leta igenom ryggsäckar , påsar eller andra väskor i en redan överfull bil . Och när man väl hittar en dricka så ska det hittas penna och papper och 5 sekunder senare ska musikspelaren finnas framme och den ska hittas snabbt …! Pust . Så en bilväska där barnen själva kan rå om sina saker hade sparat mycket svett och stress 🙂

  Svara
 • Vår lilla Arwid på 2år har ingen egen resväska.
  Han skulle bli superstolt om han fick dra runt på en Kinder Trolley Dragon Frido på Arlanda. Vi åker till Grekland i Juni hela släkten och då skulle han stolt spatsera runt med sin alldeles egen väska!
  Vänligen Erika

  Svara
 • Hej
  Jag skulle välja mattan att ha leksaker i. vi har fem barnbarn som älskar att leka med lego och kunna samla ihop dessa bitar i mattan vore toppen.
  Kram Marina

  Svara
 • Hej fina! Å har vart inne på deras sida och drömt mig bort! Så mycket fint dom har! Om jag hade turen att vinna så skulle jag investera i en resväska till min son! Vi ska den 15 maj ut på hans första utlandsresa till Turkiet! En resa vi blivit bjudna på och ser fram emot allihopa! Men någon resväska har han ännu inte så de hade ju vart perfekt ?
  Varma hälsningar Mathilda

  Svara
 • Trolleyväskan min favortit, vilken grej…reser alltid själv med mina två barn och ett smidigt bagage är ett måste då man skall hålla rätt på allt själv….detta är ju lösningen!! Och med ett presentkort är man ju en bit på väg

  Svara
 • Min absoluta favorit är trolleyväskan! Den är perfekt för att kunna hålla ordning på sina kläder på semestern. Jag har en halv fobi för att packa upp kläder till garderober och skåp då vi är på semester, äcklas av bland annat vägglöss. Denna väska skulle då vara en perfekt lösning för att lätt hitta i väskan utan att det blir ett allmänt kaos! Tyvärr har jag fört över detta till mina barn! Håller nu tummarna!

  Svara
 • Min favorit är trollyn alla dagar i veckan. Sonen som satt med var inte lika imponerad… Han såg däremot tälten och sovsäckarna och önskade att vår familj kunde tälta till sommaren. Skulle turen va på vår sida skulle jag köpa en sovsäck till sonen och leta vidare efter ett tält. Fast jag absolut inte gillar (läs nästan avskyr) att tälta så får vi försöka få till det i sommar. ….

  Svara
 • Sonen önskar sig ett par inlines så det får bli det! Hade varit helt perfekt träning för honom i sommar!
  Kram!

  Svara
 • Åh vad kul med en för mig ny sida med barnsaker :). Jag fastnade för Trolley med hårdskal, tycker sånna väskor för barn är svåra att hitta.

  Varför ska jag vinna? Jag ska snart resa bort på en jobbig resa under en lång period och tvingas vara ifrån mina två tjejer under nästan 2 månader. Det hade varit kul att överraska med paket från en helt ny för dom sida med leksaker och kläder :).

  Må så gott!
  Therese

  Svara
 • Hej

  Min mellersta dotter fyller 8 år den 7 maj. Hon önskar sig både inlines och en ny ryggsäck då hennes gamla gick sönder.
  Hade varit kul att ge henne detta presentkort så hon kunde välja själv vad hon vill köpa.

  Kram

  Svara
 • För mig som älskar ordning, men som i ärlighetens namn har lite svårt att hålla ordning (ha ha, minst sagt?!) så ser trolleyväskan helt perfekt ut! Vår ”minsting” fyller 8 år i slutet av maj och detta hade varit en så rolig present att ge. Då kan han själv ha stenkoll på sina grejer och jag slipper i alla fall några ”mamma-rop” på semestern!

  Svara
 • Vilken härlig sida med många saker att önska sig! Jag föll också direkt för Trolleyväskan 🙂 Verkar vara praktisk att ha med sig på resan! I början av juni åker vi iväg till Legoland med våra pojkar (6år&3år). Det blir familjens första resa med flyg så det är mycket spännande! Med Trolleyväskan skulle vi ju packningen i ordning 😀 Håller tummarna nu i lottningen! Tack för en skön och inspirerande blogg!

  Svara
 • Jag önskar vinna fotbollsflipper spelet till mina barn, som älskar att spela spel. De har inte så många just nu, så detta hade vi blivit väldigt lyckliga över. Grabbarna har också fyllt år. Stor Kram och gratta Liv i efterskott.

  Svara
 • Jag önskar till min fina systerson ett Påslakanset, hund & katt, renforcébomull.
  Min syster har kämpat och bråkat med sin hyresvärd för att få sin sons rum renoverat då den tidigare hyresgästen förstört rummet.
  Min syster lever själv med sin son så allt extra till pojkens nya fina första rum skulle vara en väldigt fin bonus.
  Dessutom fyller han två år i juni.

  Svara
 • Oj så mkt fint och roligt det fanns.
  Men jag fastnade för kategorin ”kalas artiklar”. Där hittade jag bla inbjudningskort, dessa skulle passa så bra, för jag har en dotter som ska ha sitt alldeles första barnkalas i juni ?. Så om jag har turen att vinna så kommer det köpas kalasgrejer ?
  Kram o ha en fin dag ?

  Svara
 • Måste det vara bara till barn? Jag kunde tänka mig en sådan trolley till mig själv för en weekendresa!

  Svara
 • favorit plagget är nog Fleecejacka VAUDE, den skulle gudbarnet bli extrem glatt över att få som presant!

  Svara
 • Trolleyväskan! Vilken toppenväska! Den skulle jag köpa till alla mina barn så vi slipper kaoset som blir när vi reser och allt hamnar huller-om-buller.

  Svara
 • ****** Varning*******

  Verkar vara ett bluff företag, beställde från deras hemsida, fick hem en ton kartong och kundtjänsten verka inte finnas utan blir nerkopplad

  Svara