Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:57 | april 29, 2016

Outfits

Hej min vän. Hoppas att du har en fin fredag. Underbart med vårsol och helg. Bästa som finns 🙂

Idag har alla barnen studiedag. Mio och alla hans kompisar är fortfarande här. William och de andra killarna har varit hemma, spelat fotboll och TV:spel. Jag och tjejerna har varit iväg och bytt ett par skor som Liv fick igår som var fel storlek och så har Liv fått sig en fin kalasoutfit från H&M.

   
 Min dagens outfit är Rachel Blouse från FEMME Collection, jeans H&M och skor från Gloria Ortiz. Köpte dom i Spanien när jag var där. Snacka om att de ser nästan exakt likadana ut som Chanels espandrillos. Men dessa är nog flera hundra kronor billigare.

Nu är det snart dags för Livans kalas på Leos Lekland. 

Önskar dig en härlig fredag.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Outfits”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka snygga skor!!! Älskar de. Jättefin blus också. Hoppas ni får en jättefin fredag och helg fina du

  Svara
 • Din kollektion är så fin.
  Det jag saknar är barnkläderna, har handlat till mitt barnbarn, kommer det barn kollektion?
  Min mamma är 80 år och jag har beställt tre klänningar till henne och hon är så nöjd.
  Tack för din blogg.
  Frågar igen sålde nintvillingvagnar eller syskonvagnar??

  Svara
 • Så snygg!!! ÄLSKAR blusen <3

  Svara
 • Måste fråga om det var längesen du köpte jeansen? Jättefina! Men hittar inte dom på HM’s hemsida.
  Mvh Anna

  Svara
 • Ja, dessvärre är det säkert 6 år sedan 🙁

  Svara
 • Ojdå, nä då får jag ge upp? Tack för svar!

  Svara