Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:59 | maj 1, 2016

Välkommen maj

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och har en fin helg.

Nu är våren äntligen här på riktigt. Välkomnar maj, en av de bästa månaderna på året. Allt är så vackert. Älskar naturen och allt som får liv denna månad.

  
Ljusa pasteller på kläderna och snart kan man ha shorts och kjol. Igår hade jag på mig min nya snygga linneskjorta från Janemars, märket är Morris. Jeans från Frame och skor Adidas. Glasögonen kommer från Anine Bing och modellen heter Copenhagen.  

Igår hade vi knytis hemma hos våra grannar och vänner Tone och PJ. Vi var fyra familjer och alla tog vi med oss något till middagen. Vi grillade, pratade och barnen lekte. 

  
Pitabröd och Tones hemmagjorda hummus.

  

Utemöblerna hade åkt fram och det bjöds på Pink lemonade.

  
 Barnen fick hamburgare.
Vår majbrasa 🙂
  

  
Julia och Vida.

  
Inlindade i filtar åt Liv, Stella och Axel isglass.

  
Så gott! Oxfilé, potatisgratäng, sallad och halloumi.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Välkommen maj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser ut som ni haft supermysigt 🙂 Hummus måste jag göra någon dag. De skitgott!

  http://djurfamiljen.se/

  Svara
 • Hej Hanna! Vilken bra blogg du har! Läser den alltid med stort intresse. Du tar upp många bra ämnen och du verkar vara en sån klok och vettig kvinna! En fråga, är på jakt efter ett parasoll/paviljong och det som era kompisar Tone och PJ har verkar vara precis ett sånt som vi önskar. Vet du var de har köpt det eller jan du fråga dom. Njuter också av att det äntligen blivit varmare och våren är här på riktigt!

  Svara
 • Tack snälla Ann. Det är alltid kul att höra att det man bjuder på uppskattas 🙂 Vi har en likadan pergola som PJ och Tone och den är underbar. Härmade dem då den var så fin. Själva stommen sitter fastborrad och parasollet och väggarna är avtagbara. Den kommer från BraFab.

  Svara
 • Tack Hanna för snabbt svar!

  Svara
 • Hej, får man lov att fråga vart man kan hitta det fina matbordet med åtta stolar?

  Svara
 • Jag tror att de kommer från IKEA. Kram

  Svara