Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:24 | maj 2, 2016

Make over

Hej igen vacker. Jobbar hemifrån idag för jag har så mycket att fixa med här också. Imorgon smygöppnar vi vår lilla butik så framöver kommer jag jobba från kontoret och ha koll på kunder samtidigt.

Nu finns det inga ursäkter för mig längre. Nu är det dags för mig att börja RÖRA PÅ MIG! Fortsätta som jag gjorde i Spanien när Lenita fick igång mig varje morgon med power walk samt ett kort men intensivt träningspass.

  
Jag ska cykla eller promenera med de små till skolan/förskolan istället för att ta bilen. Inget dåligt väder att skylla på. Jag kan ta en power walk när barnen sover. Det blir inte mörkt så tidigt så det är inte lika läskigt att gå själv. Jag köra den där 7 minuters träningen VARJE dag. Är barnen hemma kan de ju heja på mig så det går lättare. Inga undanflykter.

Det är egentligen det lilla som krävs av mig för att jag ska må bättre, bli piggare och fastare i kroppen. Har alltid haft problem med min rygg så håller jag igång min kropp nu så håller jag längre.

Förutom den make overn så ska jag klippa och färga håret. Ny och fräsch inför sommaren.

Har tröttnat på mitt långa hår. Har det alltid i knut eller bara hängandes. Går jag ut så blir det alltid samma lockar. Less.

Bokade tid hos Catta på Creative Headz och sa att nu är det dags för något nytt.

Vad tror du om detta? Några inspobilder på hut jag tänkt mig. 

  
En längre page. Lob som det kallas och göra det riktigt ljust? Tycker inte om att ha för ljust hår när det är långt. Blir för mycket Graaf Sisters a la sent 90-tal 🙂 Men när det är kortare tycker jag det är riktigt snyggt. 

Om en vecka har jag tid hos Catta.

Hiss eller diss?

Kram ❤️


45 kommentarer45 kommentarer om “Make over”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att testa något nytt så hiss från mig!
  det växer ju ut och går att ändra sen om du inte trivs.

  så kör på!
  Ha en bra vecka nu och stor kram till dig.

  Svara
 • Kör! Du är super snygg och jag slår vad om att du kommer bli ännu snyggare och lite coolare i en lob! 😀 Tror inte att du behöver blondera det så väldigt ljust för att få en coolt elegant effekt! 🙂 Kan ju alltid komma tillbaka till frissan o bleka det ytterligare om du får blodad tand. 😉 Men oavsett hur ljust det blir kommer det bli jätte läckert, ser fram emot att se resultatet!! Hoppas du får en härlig vecka!

  Svara
 • Ja jag har ju aldrig gillat mittbena,långt och Montazami hår.Är så Hollywood.
  Den korta pagen är ju jättesnyggt och fräscht o snyggt.
  Du kommer bli sååå fin!
  Tummen upp för förändring:)

  Svara
 • Helt klart HISS! En skönhet klär i allt ?

  Svara
 • Blir snyggt de, mer kall ’vit’ färg på längre page.
  Vill oxå!

  Svara
 • HISS!! Kommer bli riktigt bra på dig!!

  Svara
 • Hiss alla gånger????allt klär en skönhet?

  Svara
 • Gör at….kommer bara bli SÅ snyggt!!

  Svara
 • Tror absolut att du kommer passa i denna frisyren, bara kör? Önskar dig en fin dag?☀️

  Svara
 • Hej! Nyfiken på hur 7minutersträningen ser ut.. Låter som nåt till och med jag borde hinna med ??

  Svara
 • Ja 7 minuter klarar vi alla 🙂 Det är en app som heter 7MWC som jag laddat ner på mobilen. Flera olika övningar som du gör i 30 sekunder. Men då måste man verkligen ta ut sig och köra hårt för att det ska ge resultat. Go! Kram

  Svara
 • Även jag har dillat fram och tillbaka om att klippa lång page, alltså långt hår kan vara snyggt men det blir bara hängigt och tråkigt. Många håller i sitt tråkiga långa hår från ungdomen och sen har helt plötsligt både hår och ansikte fallit neråt.

  Svara
 • Eller hur? Allt bara dras neråt 🙁 Kram

  Svara
 • Skulle klä dig så bra Hannah! Och heja dig med träningen.

  Kram Emma

  Svara
 • En stor HISS ? Ruskigt snyggt!
  Allt klär dessutom en skönhet.

  Tack för en väldigt fin blogg.
  Ha en fin dag i det fina majvädret.

  Kramar ♡

  Svara
 • Hiss! Med din ansiktsform kommer det bli supersnyggt!
  Go for it:)

  Svara
 • Jag tror det skulle absolut bli snyggt och att du skulle passa i det kortare håret. Ta lite i taget om du är osäker. 😀
  De på Creative Headz är superbra. Ska själv dit om några veckor. 😀

  Svara
 • Bild 2 och 4 är klockrena!! Supersnyggt över sommarn! Kommer bli såååååå het! Kör <3

  Svara
 • Jättesnyggt, det kommer du att passa superbra i ?! Måste bara fråga om råd! Tänkte lägga en beställning på flera av dina snygga kläder, men är lite osäker på vilken storlek jag ska ta i linnena? Vad har du för storlek? Står i valet mellan S och M, vill att det ska sitta lite slappare, men samtidigt får det inte bli för urringat. Hmm beslutsångest ?!

  Svara
 • Tack 🙂 Jag har S i mina linnen och de är perfekta. De är lösa i sig. Inget åtsittande. Kram

  Svara
 • Allt klär en skönhet!! ???❤️

  Svara
 • Det är så snyggt med en lång page, eller avklippt till axlarna.
  Du kommer passa superbra i det, blir lite mera frisyr.
  Kul, HISS

  Svara
 • Absolut HISS Hannah . Fin är du redan men detta kommer bli ?? så duktig du är som tagit tag i din träning men bara så du vet så är det beroendeframkallande ? Jag har tränat i över tre år nu och det är mitt bästa beslut någonsin. Jag har blivit mycket starkare i både rygg nacke och ja i hela kroppen. Ikväll blir det Tabata och sen 45min Spinning. Sen mår man som en prinsessa efteråt ? Lycka till med både träning och nya frissan. Nu ska jag bege mig ut i det vackra vädret ☀️ Visst är det härligt att det äntligen blivit VÅR ☀️?

  Svara
 • HISS – med ett men. Jag klippte page i början av hösten och trivdes väldigt bra i det ett tag, men det var en aningens kort och jag kunde inte locka det utan att se ut som jag var tagen rakt ur 80-talet… Blev tråkigt att bara kunna ha det plattat, man vill ju kunna göra nåt extra till fest tex! Nu har det växt till sig lite och är ner mot axellångt, precis så det nuddar axlarna och nu är jag nöjd! Nånstans mellan bild 3 (Jennifer Lawrence) och bild 4 röstar jag på så kan man ändå få till bra vågor i håret 🙂 Mina erfarenheter 🙂 <3

  Svara
 • Diss!! Du är absolut finast i lite längre hår och inte för ljust, som du har nu är jättefint både längd och färg..ett kortare hår kräver mer fix för att va snyggt, längre är alltid snyggt..skulle hellre isåfall klippa kortare framåt hösten..men självklart är du fin i vilket som, allt klär en skönhet!

  Svara
 • Hej där!
  Det blir fint. Fast inte f ö r ljust bara så det blir platina. Du passade fint i page förut minns jag. Även i mörkt med lugg. Vissa klär i allt, inte alla förundrat. Kram!

  Svara
 • Märkligt! Jag har exakt samma tanke!!
  Så sjukt snyggt! Ljust men kortare !
  Vi Köööör!
  Jag tycker du skulle köra på bild 3 el 4 alltså de 2 nedersta!
  ??

  Svara
 • Hiss, verkligen. Mycket elegantare med lite kortare.

  Svara
 • ???

  Svara
 • ??

  Svara
 • Bild tre är jättefint frisyr tycker jag (tjejen med gröna örhängen), gjort ngt liknande själv efter att ha känt som du och hela grejen var ett jättelyft. Fick SÅ många komplimanger, såg yngre ut och inte som ”alla andra” och kände mig verkligen fin. Testa, det växer ju ut igen och du vet, en skönhet klär i allt 😉

  Svara
 • En Lob är mycket mycket mer kvinnligt än längre hår som är mer flickigt…du kommer passa grymt bra i detta och ljusare nu på sommaren kommer att bli perfekt, antingen med slingor eller mer markerat. Lycka Till!

  Svara
 • Do it! Skitsnyggt!

  Svara
 • Go girl!! ??
  Du är vacker i allt! O en av mina största ”inspirationskällor”..Fått så många fina tips både vad
  gäller utseende & detaljer från dig genom åren! Kikar in här varje dag!
  Fortsätt vara du! Kram

  Svara
 • Åh det kommer bli galet snyggt! Så roligt med förändringar. <3

  Svara
 • Hiss tyckerjag pga gjorde samma sak själv nyss ? hade midjelångt hår, kapade till lob. Ljusade upp den mycket och min frisör sa attmånfa vill bli ljusare när håret klipps av, undrar varför… Själv känner jag mig alltid finast i riktigt blond ?. Ska bli kul att se vad du väljer..

  Svara
 • Hiss!!!

  Svara
 • Känner så ingen mej i ditt tänk om träning! Jag MÅSTE träna för att må bättre… Men det finns alltid saker som är viktigare?!
  Vad är det för 7 minuters träning du kör?
  Heja heja!! Du kan komma igång.
  Och föresten, hiss för håret ?

  Svara
 • Hej Hannah
  Tack för en underbar blogg. Tyvärr har det blivit svårt/jobbigt att läsa sedan ni bytte utseende på sidan. Det tar mycket lång tid att scrolla ner och läsa in sidan. Jag har testat på både crome och pc men det är samma på båda. Är det någon inställning som behövs?
  Ha en underbar dag
  Hälsningar Susanne

  Svara
 • Hiss till håret??? !!!!
  Diss till det ”svår/röriga” bloggupplägget.

  Svara
 • Tack 🙂 Vad är svårt och rörigt?? Vill gärna veta så jag kan se om det är något att göra åt.

  Svara
 • Hiss för håret ! Måste också beställa tid , blir lätt att man låter det växa och sätter upp det, men känns lite mer som en frisyr när man klipper till det lite . Du blir tjusig oavsett tror jag, trevlig helg !

  Svara
 • Tror du kommer passa så himla bra i din tilltänkta look!!
  Ska bli kul att se efter-bilder.
  Kram

  Svara
 • H I S S ♥

  Svara
 • Hiss! Jag klippte nyss av mig mitt långa hår och fick page. Bäste jag gjort! Så himla fräscht! Man ser alltid fixad ut liksom…

  Svara