Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | maj 2, 2016

Välkommen på kaffe och kaka

God måndag min vän. Hoppas att du har haft en härlig helg.

Vilken helt fantastisk vecka vi har framför oss. Kunde inte låta bli att ta en bild på väderprognosen.

  
Jag blir glad i hela kroppen av detta. Har känt mig låg och gråtig så det här kom som en gåva från ovan 🙂

Fick en gråtattack igår och kunde inte sluta. Grät i flera timmar. Så där hysteriskt. Grät över mycket som jag har inom mig. Saknaden av Isak, rädslan över att någon annan jag älskar ska gå i förväg till himlen, över att jag känt mig som en dålig mamma för att jag varit lätt irriterad och med sämsta tålamodet, känslan av otillräcklighet samt mycket annat som legat som ett ok över mig. Det var skönt att gråta men idag ser det ut som jag har gått en match mot Mike Tyson. Mina ögon!!

Men nu är det en ny dag och jag har gett mig sjutton på att jag ska få ordning på vårt röriga och stökiga hem, räkna till tio och få den där ängelns tålamod, våga tro på mig själv mer och försöka slå bort den sketans rösten som säger att jag inte kan och att jag är dålig. Få bättre självkänsla och självförtroende. Är egentligen en riktig mes och behöver tuffa till mig på en hel del plan.

Kick ass helt enkelt!

Tror det är viktigt att våga prata, skriva och berätta om hur man känner sig. För vi är nog alla väldigt lika och då är det skönt att faktiskt inse det och känna att man inte är ensam om att må som man gör ibland. 

  
Det var inte bara den kommande sommarvärmen som gjorde mig glad utan även detta. Liv fick ett paket med vänskapsarmband av Mimmi i födelsedagspresent. Fem stycken armband med Best Friends på. Två kompisar samt jag och Vida fick varsitt. Tjejgänget. Vida, Liv och Jag! BFFs 🙂

Imorgon smygöppnar vi FME-butiken i våra nya fina lokaler på Karlavägen. Du är välkommen dit och klämma, känna, prova och beställa kläder.

Mellan kl 11-14 finns jag där imorgon. Jag bjuder på kaffe och kaka 🙂

  
Kommer så klart ha andra öppettider sen men det blir en liten smygstart. Allt är inte riktigt klart ännu.

Hoppas vi ses. Du hittar oss på Karlavägen 49. Om du står med näsan mot porten så finns vi i dörren 10 meter till höger. Välkommen!

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Välkommen på kaffe och kaka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbart väder även i Göteborg!?. Du kanske har för mycket omkring dig m jobb å hus, familj. Allt jätteroligt å underbart men det kanske e för mycket.Försök att ta en härlig promenad i naturen å bara lyssna på fåglar sus mm. Får vara rädd om dig så du inte går in i den berömda väggen.Kraaam

  Svara
 • Hej känner ogen mig i mycket av det du säger. Jag kan få för mig att min familj kommer att dö i en flygolycka och ligga och gråta över det. Alla mammor kan känna sig som sämsta mammor ibland när trotsen från barnen kommer ikapp dig. Nu är det ny vecka och nya tag. Bästa medicien för mig är shopping till mig själv:-)kram

  Svara
 • När man öppnar upp sig lite och skriver om känslorna vi alla har inom oss så blir det en conection, vi är alla människor. Det blir tråkigt om man bara får yta och tillrättalagda meningar från människor när alla vet att det finns ingen som är befriad från så kallade obehaglig känslor.

  Svara
 • Tittar in med en styrkekram och önskar dig en fantastisk dag i det fina vädret! kram

  Svara
 • Beklagar att du mått som du gjort, men ibland kan det behövas, att bara få gråta ut allt. Men att du skulle vara en dålig mamma, det vet du innerst inne att du inte är. Du är den bästa mamman dina barn kan ha, alltid, oavsett tålamod eller längd på stubinet. Du är alltid och kommer alltid att vara bästa mamman till dina barn, de kan inte ha en bättre. 🙂 <3

  Ja det är otroligt fina och glada nyheter, att solen ska skina hela veckan! Våren är här och nästan sommaren också 😀

  Ha nu en jättebra dag.

  Svara
 • Oj, vad jag känner igen mig i det du skriver… Jag har också dåligt samvete för att jag inte har tålamod med barnen, jag är livrädd för att nåt ska hända dem, hemmet är en enda röra och ryggen e paj så jag har svårt att röra mig… Allt känns hopplöst just idag! Då var det skönt att gå in här o inse att man inte är ensam om att känna så här. Nu kolla jag dessutom precis på filmen av Isak som Magdalena lagt upp, så nu grinar jag ännu mer och måste ta och snyta mig… Stor kram på dig, nu går vi mot ljusare och gladare tider hoppas jag!

  Svara
 • Det är skönt med såna dagar ibland, att få ut allt <3 Jag jobbar mycket med mig själv just nu och läser bland annat Mia Törnbloms "Självkänsla nu" och Petra Krantz Lindgrens "Med känsla för barns självkänsla" som jag kan rekommendera. Jag skrev till Magdalena att jag kan varmt rekommendera er att besöka ett medium för att få kontakt med Isak, det gör inte att sorgen försvinner på något sätt men det kan göra den lite mer hanterbar <3 Kram.

  Svara
 • Känner igen mig i de känslorna av rädsla..det är så jobbigt och man mår så dåligt av det.. viktigt att släppa ut det ibland, som du säger!
  Kram

  Svara
 • Tack för att du delar med dig så modigt och ärligt!
  Jag känner så igen mig!!
  Kan också känna mig dålig, gråtit och otillräcklig på många plan. Jag behöver också tuffa till mig, få mer skinn på näsan, våga utmana mig själv och få bättre självkänsla och självförtroende!!!
  Tack för att jag slipper känna mig ensam idag, så mänskligt men så lätt att tro att jag är den enda.. 🙂 KRAM!!

  Svara
 • Åh, känner igen mig i det där med brist på tålamod. Hade ett hemskt gräl med min åttaåring häromdagen och det känns fortfarande hemskt att jag blev så arg. Det är inte lätt att vara den perfekta mamman..

  Svara
 • Fint av dig Hannah. Jag tycker att du verkar vara en fantastisk person och en underbar mamma. Och du är dessutom dödssnygg 🙂 Fint att du delar med dig, ofta kan du och ditt liv nog uppfattas som perfekt och då kan det vara skönt att höra att det inte alltid är så. Själv vågar jag knappt skaffa barn för att jag är rädd att vara en dålig mamma, och känner redan nu hur dåligt samvete jag kommer att ha jämt… Jag tycker att du är fantastisk och det gör din fina familj också ❤️

  Svara
 • Ojoj vad en student som jag behövde höra de orden av dig. Kände igen mig så i din beskrivning av gråtattack❤️ Tack för att du delar med dig av ditt liv.

  Svara
 • Känner så väl igen mig i känslorna o tankarna du beskriver… De är nog vanligare än mam tror…
  Kram på dig!!!

  Svara
 • Ja, fint att du delar med dig tycker jag.. skönt att läsa ibland av bloggare också.. Vi alla har ju sådana dagar, när allt bara blir för mycket, känns härligt (om än inte just då) att riktigt storgråta och rensa kroppen, så kommer lite nya krafter efter det o man kan andas igen en stund till.. Jag kan ibland gråta mest för att kroppen behöver det tror jag, känns lite konstigt förstås att sitta där o lipa utan anledning, men ibland ska man nog inte analysera för mycket utan bara låta det få vara så..

  Kram

  Svara