Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:50 | maj 3, 2016

Femme Collection

Hej igen min vän.

Nu är jag på vårt kontor/showroom/butik. Tre i ett 🙂

Voice overn jag gjorde imorse för Refunder.se gick bra. Har varit rösten på olika reklamfilmer också. Tycker det är så kul. Skulle älska att göra rösten till någon tecknad film eller läsa in en ljudbok. Helst en barnbok. Tycker det är så kul att leva mig in när jag läser för barnen.

   
   
Tjohej.

   
 Det doftar fortfarande så gott här. Rummet har en svag fin doft från K.Lundqvist doftpinnar.

  
Peter har satt upp en tavla med MFF 🙂 Så klart!

   
 
Finkaffe från min nya Nesspresso-maskin…

  
… och kakor finns här om du har vägarna förbi.

Det börjar verkligen ta form. Det är inte klart ännu men atmosfären är lugn och harmonisk, det känns bra att vara här helt enkelt.

Vårt showroom och konferensrum i ”källaren” är ändå min favoritplats.

  
Vid trappen ner har vi fått hjälp att platsbygga en snygg hyllmöbel för vin och champagne samt kanske ett och annat ljus. 

  
Konferensrummet. Men här satt vi även till långt in på natten och pratade och hade en så fin avrundning på vår pressvisning. 

Vill du komma förbi så finns vi på Karlavägen 49, tio meter till höger om porten. Idag är butiken öppen mellan kl 11-14.

Den här veckan är kort. Barnen är lediga både på torsdag och fredag. Solen ska skina och det ska bli upp till 24 grader varmt. Kan det bli härligare! 

På torsdag har jag något riktigt mysigt att se fram emot också. Jag gav mamma biljetter till Josh Grobans konsert i julklapp. Så på Kristi himmelsfärd ska jag och mamma mötas upp i stan och strosa runt. Sen kommer även mina vänner Nette och Rebecca och vi ska äta middag på Griffins Steakhouse och sedan njuta av Joshs underbara röst. 

Stor Kram ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Femme Collection”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OMG kakorna!
  Vad fin du ser ut där du sitter och jobbar, hoppas du blev klar och att det gick bra.
  Stor kram och njut av vädret lite också. 😉

  Svara
 • Hej! Vilken fin platsbyggd vin/ljushylla, precis en sådan vi söker. Vore underbart om du har möjlighet att meddela vem el vilken firma som hjälpt er? Allt gott, mvh Karin

  Svara
 • Hej Hanna! En fråga..kommer ni att ha visning av dina kläder i Sundsvall? Vill minnas att jag läst det. Har handlat kläder från ditt mörke och är så jäkla nöjd med allt från leverans till kvalité och snyggt är de!!! Mvh Maria

  Svara
 • Åh så roligt med butiken!! Kan man köpa med sig plagg där eller provar man och sen beställer??

  Svara
 • Åh vilken fin bild – fotboll är ju alltid rätt. Dock är det där helt fel lag enligt mitt tycke och smak, men jag förstår makens passion för bilden. Killen som frontas har det ju lite jobbigt med humöret på plan – blev väl utvisad häromdagen igen för armbåge i ansiktet.
  Kram Mia

  Svara
 • Hej hannisen 🙂
  Va kommer de vita rosorna ifrån? Är de fejk?

  Kram från Göteborg

  Svara
 • Fin nespresso maskin. Vill också ha en 🙂

  Svara
 • Så fint ert showroom är!
  Lycka till med er försäljning, du har bra smak.
  Trevlig helg.

  Kram Iréne

  Svara
 • Jag skulle gärna ha snygg Marcus Rosenberg på en tavla på mitt jobb 🙂

  Svara
 • Åh! Sambon o jag ska oxå gå på Groban!! Då kanske vi ses ?

  Svara
 • Kanske det 🙂 kom fram och säg hej vetja. Kram

  Svara
 • Gillar också Josh Groban och hade en biljett. Var dock inte upplagd för att gå själv så jag gav bort biljetten till en glad engelsman 🙂

  Svara
 • […] Och även en underbar doft där man sätter i pinnar som på bilden så doftar det ljuvligt. En väldigt ”lätt” doft. Jag gillar verkligen inte när det doftar för mycket men den här gillade jag jättemycket ? Bild lånad från Hannah Graafs Blogg […]

  Svara