Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:11 | maj 6, 2016

Matorgie och Josh

God fredag min vän. Hoppas att du har en fin dag. Är du ledig? 

Barnen är lediga idag så vi är hemma och gör inte många knop. Killarna har precis stigit upp och tjejerna är ute och leker.

Igår var jag, mamma, Nette och Rebecca i stan och strosade runt. Vi möttes upp på eftermiddagen och hade bokat bord på Griffins Steakhouse kl 17. Det finns ingen uteservering med det gör då inget. Maten är så vansinnigt god och personalen trevlig vilket räcker gott och väl trots att solen sken utanför.

  
Nette, Rebecca, jag och Mimmi ❤️

Till förrätt tog vi alla varsin skaldjurscocktail.

  
Räkor, mango, hummer, avokadokräm och annat gott som toppades med en friterad pilgrimsmussla.

  
Små minitacos med smetana, löjrom och picklad rödlök.

Till varmrätt delade jag och mamma på en röding samt en hamburgare. Vi kunde inte bestämma oss så vi åt hälften var 🙂

   
 
Röding med potatisstomp.

   
 
Griffins Extraordinary burgare med lökringar. Dra mig sidleds så god den var!

  
   
Redo på våra platser och bara väntade på Josh.

 
Konserten var precis runt hörnet om Griffins på Stockholm Waterfront och utsåld var den också.

  
Det var grymt och jag älskar hans röst MEN jag hade önskat höra hans gamla låtar. Dom man känner igen. Nästa gång får han köra en best of-konsert 🙂

Innan jag for in till stan så grejade jag hemma och Liv, Vida och Stella pysslade sant åt lunch a la rester. Älskar rester. Sparar alltid maten som blir över och så gör jag olika hopkok på det.

    
Att måla makaroner var uppskattat. 

  
Nej, nu ska jag ut och sätta mig i solen en stund och läsa.

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Matorgie och Josh”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Gud så gott med go mat och ledighet!

  Väntar med spänning på vinnarna av din tävling… du skulle dra igår 🙂 Jakoooooo…

  Trevlig helg på er!
  /Edita

  Svara
 • Hej, Hannah. Det vattnades i munnen när jag såg fotografierna. Det så verkligen gott ut. Själv är jag i skrivande stund på sjukhuset, mitt andra hem. Jag står inte ut smärtorna längre. Att sitta på ett sår som är öppet och inte kunna göra något för att avlasta håller på att göra mig tokig. Sen vill inte någon av mina stumpar samarbeta heller. Ibland är det övermäktigt att ha mist benen. Kram till dig och din fina familj. Tack för en mycket läsvärd blogg <3

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Ledsen att säga det men du fotar för nära då ser det inte aptitligt ut

  Svara
 • Mmmmmm jag å andra sidan älskar dina matbilder och tycker att de är farligt frestande Hannah?

  Svara
 • ”Dra mig sidledes”…. Jag tror jag dööör….

  Svara
 • Vilka fina bilder! 🙂

  Svara
 • God morgon från San Diego! Nu börjar jag att sakna Sverige, speciellt när sommaren börjar smyga sig på, vi har två veckor kvar sen är äventyret över ? Vi far till Las Vegas idag, vi har lyckats pricka in en spelning av Avicii som vi fick tag på biljetter till. Det ska bli roligt att se honom eftersom han nu ska lägga ner ?
  Hoppas att eran helg är toppen! Stor kram ?

  Svara
 • Hej på dig
  Jag undrar var du hittat de fina färgburkarna. Jag har en flicka som är som Vida gammal och hon älskar också att måla och pyssla, sen har jag en liten som är 1,5 år och hon försöker också haka på. Jag tror att det färgen du har skulle passa dem.
  Tack för en trevlig blogg!
  Kram Lena

  Svara