Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:57 | maj 7, 2016

Pink Lemonade 

God kväll vacker. Åh vilken skön dag vi har haft här hemma. Bara slappat.

Nu ligger jag och Vida i soffan och tittar på Smurfarna på TV. Tror vi kommer somna här.

Har inte så mycket att skriva men jag bjuder på lite bilder från dagen.

   
 Min vän Tone gav mig Pink Lemonade-pulver som hon köpt i USA. Barnen älskar det. Fräscht och törstsläckande.
   
 Mio min Mio.

   
  
Gjorde fetaostkräm som jag hade i hamburgaren. Det var riktigt gott.

  
Livis ser man knappt röken av på dagarna. Hon är med sina kompisar, leker ute och cyklar hela dagarna.

  
  
Jag och Peter har legat i hängmattan och halvslumrat i eftermiddags. Så skönt. I sommar när det blir varmare på nätterna ska jag sova i den här. Tänk så härligt. Sval luft i ansiktet och sova under bar himmel med ett fluffigt täcke som håller mig varm. Gunga lite lugnt framochtillbaka.

Stor Kram ❤️

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Pink Lemonade ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Jag gillar verkligen att följa din blogg!
  Får jag fråga vad du använder för foundation? Jag har så svårt att hitta någon som jag trivs med och som passar min hudton (jag har ljus hud med fräknar). Tycker alltid att ansiktet ser lite brunrosa ut när jag tagit foundation. Sen skulle jag vilja fråga hur du får dina långa fina ögonfransar, vad är tekniken? Är det lager på lager? Kram Christina

  Svara
 • Hej Christina, tack! Jag använder en foundation från Sensai. Den är tunn och ger ett naturligt resultat. Gå in på Kicks och be om en hjälp. De hjälpte mig att få fram den perfekta nyansen för min hudton. Mina fransar är långa i sig själv. Har tyvärr ingen hemlig metod 🙂 Men min mascara Definicils från Lancôme ger riktigt fina, långa och täta fransar. Två lager och det blir perfekt. Lycka till i sminkdjungeln. Kram

  Svara
 • Hej

  Vad är de för fina solglasögon märke modell?

  Mvh

  Karolina

  Svara
 • Det är ett par Anine Bing, modell Copenhagen. Kram

  Svara