Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:15 | maj 10, 2016

BUS

Hej min vän. Vilka dagar vi har. Medelhavsvärme. Så underbart. 

Nu är det melanomveckan i Sverige och i hela Europa. Viktiga dagar då man kan uppsöka hudläkare utan remiss om man känner sig oroligt över fläckar på kroppen. Leverfläckar som inte ser bra ut eller andra hudförändringar.

Det är så otroligt viktigt att vara försiktig i solen. Använda hög solskyddsfaktor och undvika de timmar på dagen då solen är som starkast och farligast. Jag har alltid SPF 50 i ansiktet samt dekolletaget (70 när jag är utomlands) och 20-30 på övriga kroppen. Visst är det underbart att sola, få färg på kroppen och fräknar på näsan. Men med måtta.

Jag använder ofta BUS (brun-utan-sol) för att få en fin färg året om. Nu på våren och sommaren lite extra just för att kunna känna mig brun och fräsch utan att tokpressa i solen.

Nu har jag i samarbete med Yves Rocher en grym kampanj som jag vill tipsa dig om. En BUS-kampanj.

Få ett kit med peeling för kropp och ansikte samt BUS för kroppen och en för ansiktet som även ger ett litet ”lyft”.Man ska alltid skrubba kroppen ren från gamla hudceller innan man använder brun-utan-sol. Då ger den en jämnare och finare färg som dessutom håller längre.


BUS-spray för kroppen och kräm för ansiktet.


Nu får du allt detta för endast 229kr (tot.värde 475kr)!!!

HÄR! kan du läsa mer och beställa ditt BUS-kit.

Soliga kramar ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “BUS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker att texten blivit väldigt tunn och svår att läsa, även med läsglasögonen på haha. Går det att fixa tro?

  Svara
 • Ska genast kolla upp det 🙂 Kram

  Svara
 • Jag var på hud mott i dag och kollade mig gör det varje år p g a cancer i familjen. I dag hittade dom ngt som inte såg bra ut så fick en akut operationstid i morgon bitti.

  Svara
 • Åh nej! Men vilken tur att du gick dit idag och fick hjälp så fort. Ska tänka på dig extra mycket imorgon och be en bön. Styrkekram

  Svara
 • Har du nåt bra tips på solskydd för ansiktet? Jobbar som förskollärare o är ute mycket men hittar ingen bra ansiktskräm!

  Svara
 • Jag har SPF från ACO till hela familjen men den som är SPF 70 har jag köpt på Eriksbergskliniken i Stockholm. Enda stället jag hittat så hög faktor. Den är tunn som ett serum och funkar under vanlig dagkräm. Grym. Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tack för att du är du och delar med dig av din vardag. Jag känner ibland att de känns som jag känner dig som min bästa vän, haha! Du delar med dig av en fantastisk vardag både som mamma fru, mode och skönhet och allt som hör vardagen till. Du inspirerar

  Jag vet att du för ett tag sedan kanske till och med år sedan (då jag följt dig sen innan du fick liv) då prata du iallafall om Gerda några pigmentfläckar du fått i ansiktet.
  Jag har nu 2 barn och pigmentfläckarna är ett faktum. Till min fråga har du vart någonstans med dina på någon behandling eller hur har de försvunnit. Tycker du strålar i huden jämn och fin.

  Allt gott!
  Kramar

  Svara
 • Hej! Hur är den i doften? Jag gillar inte bus pga dess doft! Mvh Anna

  Svara