Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:54 | maj 11, 2016

Happy Hour

God kväll i stugan. Har du haft en bra dag?

Jag sitter med Vida och tittar på Frost. Eller det är mer hon som tittar så jag passar på att skriva till dig. De andra är ute och cyklar, spelar fotboll och grejar i trädgården. 

Jag och Vida är lite trötta så vi myser inomhus istället. Klockan börjar bli läggdags så lika bra att varva ner. Man glömmer verkligen bort tiden nu när det är ljust ute så länge. Tittade på klockan nyss och såg att den snart är åtta. Trodde den var strax efter sex. Måste nog jaga reda på Liv.

Idag orkade jag inte laga mat. Bara tanken på att fara och handla, komma på något att laga och sen laga det var inget jag hade lust med idag. Så det fick bli pizza 🙂


Orkar-inte-laga-middag-middag.

Har haft paus i min matkasse-leverans men det är nog dags att börja igen.


Imorgon har vi happy hour i FEMME Collections webshop. Mellan kl 11-12 bjuder vi 20% på allt som finns till ordinarie priser.
Ange rabattkoden happyhour i kassan så dras 20% på ditt köp. Men kom ihåg, det är bara mellan kl 11-12 imorgon torsdag. Kanske slå till på denna härliga klänningen Sara Dress i färgen Classic Blue som jag har på mig.

Perfekt klänning till vardags, jobb eller fest. Styla den med sneakers som jag, sandaler eller klack. 

Kram ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Happy Hour”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Asså du är SÅ snygg i din nya frisyr 😀 Det va en bra idé att klippa 😉
  Bra där med happy hour med haha
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hej! Det är så härligt att dina barn är ute och leker! Många barn idag sitter alldeles för mycket vid datorn ensamma och spelar! Älskar när barn är ute och leker med varandra ! Bra jobbat där!
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Tyvärr sitter mina killar vid datorn lite oftare än de ska men jag har infört speltid, att de bara får sitta på kvällen om det varit ute och aktiverat sig, vart på sina träningar samt skött skolan. Men vi jobbar på det 🙂 Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Tänkte fråga dig om sömnråd för barn. Vi har en 4,5 månaders här hemma (vårt första barn) som sover hos oss i sängen på nätterna vilket funkar jättebra. ”Problemet” är dock att hon somnar av att jag ammar henne från ca 18.30 och om jag sedan lämnar sängen så vaknar hon. Jag måste alltså lägga mig för natten kl 18.30 vilket inte är superkul men ändå värt det på nått sätt för att få sova hela natten. Hur gjorde du med dina barn när dom var nyfödda/bebisar? Hur lärde ni dem att såsmåningom sova i egen säng och vid vilken ålder? Som förstagångsförälder har man ju noll koll på sånt här:)

  Svara
 • Hej Kajsa ? Jag läste först 4,5 ÅR och tänkte oj 🙂
  Åh, sovrutinerna är det som är tufft. Vi har fortfarande våra tjejer i vårt rum och Liv i vår säng!!! När de var bebisar (gäller alla mina barn) så sov de som små klockor hela nätterna från väldigt tidig ålder. Har haft väldig tur med trötta barn 🙂

  Hm, svårt. Om du ligger kvar en stund så hon somnar riktigt djupt då. Bulla upp en filt eller kudde som substitut för din kropp. Då luras hon kanske att du fortfarande ligger där om hon känner något mot sig? Du ska ju inte behöva lägga dig kl 18.30. Kan ju vara mysigt att få lite vuxentid också. Förhoppningsvis är det något som går över. I vissa åldrar är de extra behov av närhet helt enkelt. Våra barn har alltid haft snuttefilt sedan de var nyfödda. Den blev deras trygghet när de sov. Kanske ett också ett bra tips. Lycka till. Stor Kram ?

  Svara
 • Hihi, nä himla tur att det inte var 4,5 år! ? Tack för tipsen! Ska testa med kudde/filt när hon väl släpper taget om tutten..

  Önskar dig en fin dag! ?☀️

  Svara
 • Hej Hannah,
  Är sugen på att beställa den klänningen, undrar bara lite om storleken..Vilken storlek har du? Är den normal i storlek? 🙂

  Kram Elin

  Svara
 • Go For it! 🙂 Den är normal i storleken. Jag har S i min. Är man lite kortare så kan man alltid justera längden och ha den högre upp pga dragskon. Kram

  Svara
 • Hej Hannah, jag älskar era långa klänningar men nu kommer problemet, jag är bara 159 cm lång, så vilken klänning rekommenderar du, vill inte beställa för att sedan bli besviken för att den är för lång?? Tack för en bra blogg

  Mvh Ann

  Svara