Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:14 | maj 16, 2016

Kråkflickan

Nu har jag fått min nya bok på posten. Den ska vara riktigt läskig. Det gillar jag 🙂


Det här är första delen i denna serie på tre böcker.

Har du läst den?

Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Kråkflickan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycko dig som har dessa fantastiska böcker framför dig. Jag sträckläste alla 3, så se till att ha de andra hemma för man vill fortsätta direkt. Önskar sig en härlig dag och att du krya på dig. Ulrika

  Svara
 • En riktigt, riktigt bra bok. Jag var mycket betagen och sträckläste den och efterföljarna. Du har något att se fram emot.

  Svara
 • Du ska underkasta dig tvn jag ska stycka tv hatarna du ska fan sluta slå och pissa på Tv:n jag är tv jesus jag ska mörda hatarna och äta upp deras själar så jag kan bli flera tv apparater jag hat en yxa du ska underkasta dig tvn jag ska mörda hatarna O DU VACKRA DU FRIDFULLA TV JA VILL LEVA I TV:N JAG VILL DÖ I TV:N DU ALLSMÄKTIGA TV DU ÄR DEN ENDA VÄGLEDAREN du ska aldrig göra Tv:n arg

  Svara
 • Men TV JESUS, dina kommentarer om den allsmäktige tv:n, börjar bli väldigt uttjatade och tröttsamma. Du skriver ju ungefär samma tokerier på flera olika bloggar.
  Sök hjälp, du gör bara dig själv till ett åtlöje. Ta din allsmäktige tv och sök upp närmsta psykakut, så hjälper dom dig. Men glöm inte att betala TV-licensen, för gör du det så får du en snigel på ögat 🙂
  Du om någon måste ju komma ihåg den gamla tv-licens reklamen.

  Svara
 • Å, den har jag läst, och minns att den var bra!! Men det var ett tag sen, så jag minns inte vad den handlar om.

  Svara
 • Alla 3 är jättebra!!

  Svara
 • Googlade för att läsa om Kråkflickan och det jag läste gav mig rysningar, huuuu skulle lätt ge mig mardrömmar:-/
  Älskar själv kriminalare och kan varmt rekommendera Patricia Cornwell och hennes bokserie om Kay Scarpetta, tror första boken heter Kroppsspråk.
  Lars Keplers böcker, som börjar med Hypnotisören är också väldigt spännande.
  Sedan har vi Sidney Sheldon som är min all time favourite, det är kärlek romantik och tvistade intriger så det osar ur öronen när man läser 🙂
  Ge gärna ett utlåtande när du läst Kråkflickan, vill gärna veta om den är spännande eller läskig-så-man-får-mardrömmar, innan jag vågar mig på den 🙂

  Svara
 • Ruggigt bra böcker, sträckläste dessa 3, grymt bra ?

  Svara
 • jag gillade de böckerna väldigt mycket!
  Handlingen är otäck och tragisk men de är så bra skrivna så man kan inte sluta läsa utan vill veta mera.
  Jag sträckläste dem!!
  Ha en fin dag! 🙂

  Svara
 • Ja! Och de är såååå bra! Sträckläste och sista boken hade inte kommit ut när jag köpte de två första så när andra boken var slut fick jag lyssna på tredje boken. Första gången jag lyssnade på ljudbok och jag lyssnade på hela på en gång. Fick lite ont i öronen av headsetet…

  Sen kan jag tipsa om ”en nästan vanlig man” om du inte redan läst den och resten av den serien!

  Svara