Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:55 | maj 18, 2016

Naturdiet

God morgon vacker. Hoppas allt är väl denna onsdag.  Jag var uppe tidigt och gjorde mig själv och morgonbestyren klara innan jag körde de små barnen till skolan och förskolan.

Knappt så jag tror det själv men imorse gjort mitt 7-minuterspass två gånger! Det ska bli min morgonrutiner framöver. Väcka kroppen med en riktig kick.

Jag har ju lovat mig själv en make over. Inte bara i håret utan med kroppen också. Bli mer hälsosam och röra på mig. Med start NU! 

Fick ett samarbete med Naturdiet och deras Kvarg Smoothie lagom till min start. 


Smaken Passionsfrukt föll mig i smaken. Här! kan du hitta fler smaker och info.

Den behöver inte vara kall och förvaras i kylskåp så man kan ha med den i väskan och ta fram när man har ett sug efter socker eller något flottigt. Ofta glömmer jag mellanmål. Jag äter frukost, lunch och middag. Men ibland glömmer jag även lunch och mellanmål äter jag heller aldrig så denna blir perfekt. Då får jag i mig det jag behöver trots snurrigt huvud och glömska och när jag har mycket att göra.

Tränar du och rör på dig eller är du en soffpotatis som jag är… eller förlåt, som jag VAR 🙂

Stor Kram ❤️

I samarbete med Naturdiet


18 kommentarer18 kommentarer om “Naturdiet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har själv beställt ett kitt från dem i går behöver verkligen få en kickstart med min vikt då kilona vägrar att försvinna. Detta gör jag enbart för mig själv och att kunna bli mer aktiv för mina barn. Hade varit underbart att bli sponsrad ?

  Svara
 • Älskar din blogg!! men klarar tyvärr inte av att kika in här särskilt ofta, då ni fixat till så att Bloggens ikoner längst ner flachar hela tiden, det stör mej så, blir som myrornas krig för mej 🙁 Dålig reklam, tyvärr 🙁 🙁 eller är det bara jag som ser detta?? nått virus jag fått??

  Svara
 • Tack vad glad jag blir 🙂 Det är inte direkt reklam utan mer tips om våra andra bloggare och en snabb genväg för dig dom läsare att ta dig till en annan blogg. Men jag tittade från min dator igår (läser nästan alltid från mobilen och då finns detta inte) och förstår vilken rad du menar. Tycker själv inte att den stör men jag vill vara lyhörd mina läsare så nu är den borta 🙂 Har haft fler som påpekat om den. Nu slipper du myrornas krig iaf. Stor Kram

  Svara
 • Nej, jag ser det, och stör mig på det, också

  Svara
 • Jag körde naturdiet innan jag gjorde min Gastric Bypass för ett år sedan. Dock mestadels shakes. Men dom är grymma.
  Jag blev både 7 resor piggare och jag kände verkligen att kroppen mådde bra av det! Tror absolut att det är ett fantastiskt tillskott på dagarna när man inte hinner eller har möjlighet att få i sig ”riktig” mat! 😉
  Jag kör fortfarande sådana när jag inte orkar/hinner 🙂
  (Och är idag 60 kg lättare by the way)!! All heder åt Naturdiet!
  Ha en fin dag, fina du!

  Svara
 • Wow 60 kg superbra kämpat ???????

  Svara
 • Hej! Jag har beställt kläder från femme, på nått vis har jag inte fått sms om att sändningen kommit, måste blivit fel i registrering av mitt mobilnr. Så jag hade fått en avi i brevlådan om påminnelse som jag inte hann hämta ut:/ Var så säker på att jag skulle få sms så bad inte nån titta brevlådan när jag var bortrest. Hur gör jag? Sändningen hade skickats tillbaka till er. Tack för en underbar blogg föresten! Du verkar vara en fantastisk kvinna! Ha en fin dag! Kram Julia

  Svara
 • Åh deras produkter är faktiskt ganska bra, de mättar bra. Kul samarbete. 😀

  Svara
 • Jag tränar 6 ggr i veckan och har gjort nu i snart fyra år. All jäkla ångest o skit är som bortblåst och jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv. Jag kör olika pass såsom Spinning, Tabata ( älskar Tabata ) Metabolic Blast Bodytoner ?? jag har diabetes 2 och tog förr 40 enh insulin varje kväll ? Idag är jag helt tablett och insulinfri ?? så fortsätt kämpa på Hannah kroppen mår så mycket bättre av träning och bättre kost . Ha en fin lillördag ??

  Svara
 • Hej!
  Undrar vilket 7 minuters oss du gör? Tack 🙂

  Svara
 • 7 minuters pass ska det ju vara?

  Svara
 • Appen heter 7MWC. Kram

  Svara
 • Det som kommer upp är transform… & något kinesiskt ..

  Svara
 • Konstigt? Min heter så.

 • Kollade nu och de har bytt namn till 7 Minute Workout. Prova igen 🙂

 • Nu så?? Finns många att välja emellan:) perfekt tack ?

 • Hej Hannah!
  Jag är så nyfiken på ditt 7 – minuters pass! ?Låter perfekt för mig som aldrig hinner med.. Kan du inte visa upp ett litet schema här på bloggen vad du gör?
  Ha det gott! /Tina

  Svara
 • Appen visar precis hur man ska göra. Övning för övning. Väldigt enkelt och smidigt. Kram

  Svara