Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:56 | maj 20, 2016

Stanna-tiden-bra

God fredag min vän. Åh vilken helt underbar dag. Äntligen sol och värme igen. Men det kommer jag lämna om en timme, för då far jag och pojkarna till Göteborg. Där ska det tydligen vara grått och regnigt. Men det gör inget. Vi kommer ha det så galet kul ändå. Det vet jag.

Men jag passar så klart på att njuta av detta en stund till. Jag sitter på en uteservering som tillhör hotellet Haymarket där vi bott inatt. Gretas heter det. Ljuvligt. Älskar pulsen här. Folk överallt, försäljare som ropar att man ska köpa just deras blommor, frukt och grönskar. Bästa pris. Turister som går med kartor och ser smått vilsna ut. Kan sitta här i timmar och bara  titta.Sitter och väntar på pojkarna och äter en rågmacka med ägg och avokado samt en stor kopp latte till det. Nu har jag det så där stanna tiden bra.

Nu ska jag njuta. Hör av mig om en stund igen och berättar om min och Peters kväll. Har massor av bilder från hotellet och annat.

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Stanna-tiden-bra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter underbart! Välkommen till Göteborg, ta ned dug solen??☀️

  Svara
 • Välkommen till Göteborg ☀️ Glöm inte att det är Göteborgsvarvet imorgon så de kommer vara lite knökat med folk, de börjar kl 13 så det kanske är bäst att passa på att gå på Liseberg under dagen när alla är på varvet. ?? hoppas ni får en fin helg

  Svara
 • Härligt med sol, här regnar det men jag tycker det är rätt mysigt;-)
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Åh så underbart du ser ut att ha det!!

  Kram och ha det så bra i Göteborg!

  Kram, Carina

  http://www.matparlan.se

  Svara