Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:06 | maj 21, 2016

Göteborg i mitt hjärta

God kväll min vän. Hoppas att allt är väl.

Jag och pojkarna kom precis tillbaka till vårt mysiga hotell. Vi har haft en riktigt trevlig kväll med middag och bio.

Jag trivs så bra här. Vackra härliga sommarstad. Trots att jag flyttade härifrån när jag drygt 7 år så har jag kvar Göteborg i mitt hjärta.

När vi kom fram med tåget så tog vi oss till mitt favorithotell i denna staden, Pigalle.

Varje gång jag är i Göteborg så bor jag här på Pigalle eller på Bellora. Båda hotellen är outstanding. En ljuvlig säng som jag nu ligger nerbäddad i. Mio ligger bredvid mig och William i bäddsoffan.Här har vi det bra.

När vi slappat en stund på vårt rum så gjorde vi oss iordning och promenerade bort till Avenyn och Brasserie Lipp.


På Brasserie Lipp hängde jag och syrran när det begav sig för typ 20 år sedan 🙂 men idag ser det inte likadant ut. Nu är det helt nyrenoverat och fräscht. Riktigt trevligt och en härlig matupplevelse. Också ett bra tips om du ska ut och äta. Här, på uteserveringen, kan man sitta i timmar och titta på folk.På de vita dukarna ligger det vitt papper och kritor står på alla bord. Perfekt om man har små barn med sig. Tänk att få rita på bordet 🙂 Men vi lite större tyckte det var minst lika kul.


Mio ritade av folk som satt runtomkring oss.


William vill aldrig vara med på bild så jag fick rita av honom istället 🙂


Vi åt så mycket gott.

Jag tog en moules frites som var gjord på saffran och koriander. Inte alls som den vanliga traditionella med grädde, vitt vin och vitlök. Den här var ljuvligt god.


Pojkarna åt varsin hängmörad ryggbiff med pommes och bea.

Efter en god och trevlig middag så gick vi på bio och såg X-Men. Den var två och en halvtimme lång så nu är vi trötta.

Vad har du gjort ikväll?

Godnattkram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Göteborg i mitt hjärta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken underbar kväll ni verkar ha haft. Om ni skulle ha en till kväll att gå ut och äta MÅSTE jag rekommendera PINCHOS, Göteborg är nämligen PINCHOS hemstad, det var där allting började för några år sen.

  En härlig app-restaurang med massa goda tapas inrett som en cirkus. Finns 4 olika PINCHOS i Göteborg. Ladda ner appen och boka bord ☺️

  Ha det trevligt i Göteborg!

  Kram Nathalie

  Svara
 • Åh tack för tips. Har hört mycket om Pinchos och hur bra det ska vara. Ska googla vart det ligger så får det bli en avslutningslunch där imorgon innan vi far hem. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tycker att ni verkar vara så fina i er familj. Ni verkar ha så fin balans mellan föräldraskap och ert vuxenliv. Jag är verkligen imponerad av hur ni har det?. Jag har själv levt i stjärnfamilj och vet att det minsann inte är lätt utan det ställer otroligt stora krav på de vuxna i familjen att lägga undan all prestige och öppna upp sig för olikheterna som finns i tidigare familjekonstellationer. Så all respekt till er alla, men framförallt till alla er vuxna som verkar ha hittat så rätt?.
  All lycka framöver
  Kram på dig
  P

  Svara
 • Hej Hannah,

  Det är en gött att ha dig hos oss som vanligt!
  Hur var den nya X-men filmen?
  Något du kan rekomendera?

  Hälsa familjen!

  Julio Chang – Hotel Pigalle
  http://Www.Hotelpigalle.Se

  Svara
 • Åh det är alltid lika gött att vara hos er! Jag tycker den var riktigt bra. Gillar den typen av filmer. Kan hända att jag somnade en liten stund i mitten av filmen men jag missade inte så mycket tror jag 🙂 Kram!

  Svara
 • Hej Hannah,

  Det är gött att ha dig hos oss som vanligt!
  Hur var den nya X-men filmen?
  Något du kan rekomendera?

  Hälsa familjen!

  Julio Chang – Hotel Pigalle
  http://Www.Hotelpigalle.Se

  Svara
 • Du får gärna märka inlägget med ”i samarbete med” eftersom hela helgen verkar vara sponsorerad tyvärr. Annars vore det en riktig märklig tillfällighet att både ni, Paula Uribe och matbloggaren Jenny åker till Göteborg, går på Liseberg, använder CityKortet, bor på samma hotell och äter på samma restaurang samtidigt…
  Jag unnar dig allt gratis i världen, men lite tråkigt att läsa en helt missvisande inlägg.. ?

  Svara
 • Vilken bra idé jag blir så sugen på att göra något liknande med mina söner! Så himla mysigt ?

  Svara