Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:22 | maj 22, 2016

Face Swap

God kväll min vän. Hoppas att du har en skön helg.

Jag och mamma åkte tillsammans till Göteborg en helg på sommarlovet när jag var liten. I flera år gjorde vi vår lilla weekendresa. Vi kunde åka runt och tittade där vi bodde när jag och Maggan var små, vi bodde på hotell och myste… och så åt vi alltid på Räkan. Förra året gjorde jag, mamma och syrran samma resa.

Mysigt att göra det med mina barn också.

Ikväll skulle vi ätit middag ute på stan men vi var trötta efter dagen så vi köpte Mc Donalds upp på rummet och låg och kollade på TV.


Vi satt på golvet och åt. Jag och golv. Vet inte vad det är men jag älskar att sitta på golvet.Vi kan också erkänna att vi inte är smartare än en femteklassare 🙂

En annan kvällsunderhållning var Snapchat.

Körde lite Face swaps.


Jag och Dr Alban i en och samma person.


Om jag och Peter fått en son skulle han kanske se ut så här som vuxen.


Så här kul tyckte jag att det var 🙂 Har alltid undrat hur jag skulle se ut med en bred mun och större tänder. Nu vet jag.

Vad har du haft för dig i helgen?

Stor Kram ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Face Swap”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänkte fråga om fördelarna med MTR kontra SJ. Billigare, bättre tider, bättre komfort? Ser att rätt många bloggare åker det samt är nog med att skriva det så du kanske hade spons på resan men oavsett det, är det bättre än SJ? Bra att veta till sommarsemestern. Tyckte det såg ut att vara många tillägg och fåliga barnpriser? Vad kostade det?

  Svara
 • Har bara åkt med dem en gång så jag kan dessvärre inte säga så mycket mer än att jag gillade tåget, det var mycket fräschare och höll tiden. Priserna är nog desamma. Inte så mycket billigare iaf. Vår resa kostade 3500kr tur-och-retur. Kram

  Svara
 • Tack för snabbt svar. Kanske värt att prova iaf. Kanske kan hoppas på sommarpriser.

  Svara
 • Roligt att låta dina barn få uppleva samma som du =) Ni ser ut att ha haft en trevlig helg!

  Svara