Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | maj 24, 2016

Liljekonvalj

Hej min vän. Hoppas att allt är väl med dig.

Jag har tagit en lugn morgon hemma med Liv. Hon ska följa med mig till kontoret i några timmar och sen ska vi på ”sushirullarkurs” med Småkockarna. Som hon längtar. 

Mysigt att ha en dag med henne. Hon är ju stor så det är helt okej för henna att sitta på kontoret när jag jobbar några timmar. Marielle, vår mönsterkonstruktör och produktionsansvariga på Femme Collection, har en hund som Liv vill leka med. 

Vi bestämde att äta frukost på altanen och ta ett dopp i poolen innan vi tar tåget in. Jag läser lite vid poolkanten. Är en riktig badkruka.

Igår väntade en fin bukett liljekonvaljer utanför dörren. Så omtänksamt av min vän Rebecca att uppmärksamma att det är min favoritblomma och plocka de till mig.


Vackraste lilla klockan som doftar helt ljuvligt.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Liljekonvalj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men åh vad härligt att kunna bada! Här är det skitväder i Värmland kallt och rått. Har även dundrat som bara den inatt. Men igår var det riktigt härligt väder med försommarväder!

  Svara
 • Vilken härlig pool ni har, skulle gärna vilja ha en sån faktiskt men mannen vägrar att bygga haha. Förlänger altanen i alla fall, det är bättre än inget hihi.
  Underbara blommor, de där doftar massor gott 😀

  Svara
 • Varför ska alltid mannen bygga allt? jag tar tag i det själv det jag vill göra. Män har inte per automatik kunskap att bygga allt. Visst en del är tungt men då får man ta hjälp. Jag vill inte slita ut min man så vi gör lika eller så beställer vi arbetet.

  Svara
 • Vad härligt det ser ut med poolen. Jag hade också tagit ett morgondopp där…….Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/05/23/sarad-benforing/

  Svara
 • Vilken härlig start på dagen! Älskar liljekonvaljer. Helt underbara! Hade enbart liljekonvaljer i min brudbukett för en massa år sedan. Ha en bra kväll!

  Svara
 • har hört att liljekonvaljer är fridlystna!

  Svara
 • Enligt denna länk https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Liljekonvalj så är det helt okej att plocka och ha dem i en vas hemma 🙂

  Svara
 • Det är nog lite olika i olika län, MEN det som är värre är (jag älskar också den blomman och har den i den ”vilda” delen av trädgården, det är att den är EXTREMT giftig, så ingen unge stoppar händerna i munnen efter att ha tagit på den. Den doftar ju sagolikt.

  Svara
 • Hej Hanna! Blev så glad när jag såg vasen som du satte liljekonvaljerna i. Jag har en likadan, som jag alltid använder till de första liljekonvaljerna. Jag fick den när jag var liten och har haft den i över fyrtio år nu! Var har du fått den ifrån, är det ärvegods eller finns den att köpa nu också? Tack för en fin blogg! Kram

  Svara
 • Åh vad fint. Jag älskar denna lilla vas. Jag köpte den hos Silverhome när hon hade en butik med nya och gamla saker. Hittade flera små vaser likt denna. Man verkligen känner att den har en historia. Kram

  Svara
 • Så roligt ! Jag har sett den lilla vasen förr i bloggen och tänkt på det, jag har en likadan som jag ärvde efter min mamma, den köpte hon nog på 60-talet tror jag. Älskar den 🙂

  Svara