Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:51 | maj 24, 2016

Sushirullarkurs 

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en bra dag.

Jag och Liv har haft det riktigt kul. Känner oss numera som två sushikockar 🙂 Särskilt Livan. Hon gjorde ju jobbet.

Överraskade henne med en sushirullarkurs med Småkockarna, matlagningsskola för barn. Hon älskar sushi och har länge pratat om att göra sushi hemma. Nu har vi fått en kurs av en av de bästa kockarna, Sigrid Bárány som vann Sveriges Mästerkock 2012.

Det var ett stort gäng barn och föräldrar (en extrahand) som, skalade, skivade, kletade med ris, fyllde med lax, kyckling, grönsaker och annat och så rullade de rulle efter rulle.
Ta daaaaa!

Vi for hem efter kursen och bjöd hela familjen på sushin. 

I helgen ska vi laga sushi hemma med lite andra fyllningar. Vi saknade crabstick och avokado. Så på lördag blir det finmiddag á la sushikocken Liv.

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Sushirullarkurs ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att ni uppskattade sushikursen hos oss. Det är inte bara sushi vi rullar på småkockarna. Se gärna vår hemsida http://smakockarna.se/kurser/ för höstens alla matlagningskurser.
  Sist men inte minst…. Bra jobbat Liv, du gjorde jätte fina makirullar. Väntar på att se dina kommande mästerverk.
  /småkockarna.se

  Svara
 • Åh vad roligt!!!! Ser jätte kul ut! Vi ska på matlagningskurs nästa v! Ska bli jätte roligt! Hört så himla gott om Småkockarna! Kram Lina

  Svara
 • Vad mysigt ni såg ut att ha det tillsammans! Ett tips när man gör egen sushi är att köpa färdigt sushi ris på någon sushi bar så slipper ni hålla på med det hemma:-) Önskar er en fin dag! KRAM

  Svara
 • Ja, det var en smart idé. Tack 🙂 Kram

  Svara
 • Tänk att jag inte kan lära mig att tycka om sushi. Så märkligt för jag gillar ris, lax, avocado liksom, men inte i den kombon inrullad i sjögräs.

  Vad duktig Liv var i alla fall. Har Småkockarna andra kurser tro?

  Svara
 • Det är en speciell smak, men ge det någon gång till. Sushi kan behövas testas ett par gånger sen plötsligt kan du bli sugen på det 🙂 Ja, de har massor av andra kurser i mat. Kika in på deras hemsida Småkockarna.se. Kram

  Svara
 • Supert, ska kolla där, tack!

  Svara
 • Oh vad mysigt!

  http://www.families.se

  Svara
 • Hälsa Livan att det var de finaste sushi-rullarna jag sett! Bra jobbat tjejen. Kram

  Svara