Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:23 | maj 26, 2016

En full mage och full pott

God kväll vackra vän. Nu ligger jag nerbäddad efter en händelserik och bra dag.

Det snarkas och pruttas från olika håll här i rummet 🙂 Det är svårt att få plats i sängen ibland och oftast sover jag som en kratta pga mina minsta MEN jag kan heller inte sova utan dem. 

Vill berätta lite mer om min dag innan jag somnar. 

Vi hade frukostmöte imorse med vårt creative team på Femme Collection.

Så gott och trevligt. Vi är ett riktigt bra gäng och vi trivs bra ihop och i våra nya lokaler. För att lyxa till det lite extra (detta var faktiskt vårt första frukostmöte på kontoret) så beställde jag frukost från Ryskapostens nya tjänst Skafferi. Så smidigt att beställa frukost, frukt och annat gott från dem och få det levererat direkt till kontoret. 


Det kan aldrig bli fel med ballonger. Kalasa till allt gör ju i alla fall mig så mycket gladare 🙂 

Jag blev glatt överraskad över att det var så grymt.

Fruktkorgen kommer gå åt. 


Smoothie, chiapudding, avokadomacka, massor av färsk frukt och juicer. Mmmmm!

Åt som om det inte fanns en morgondag.

Efter frukosten så gick jag och Marielle igenom lite prover för SS17. Helt galet att man ligget så långt före. Redan nu skissas det på höst- och vinterkollektionen för 2017.

Hann knappt hämta mig efter all god frukost innan det var dags att fara på en ljuvlig Mors dag-lunch som Frida Fahrman och Glossy Box bjöd in till.

Vi var ett mindre sällskap som hon bjudit in. Bara en massa härliga, inspirerande och härliga mammor. Malin ”By Malina” Andrén, Lotta Gray, Anna Brolin, Valerie Aflalo, Malin Eklund, Nina Campioni, Susanne Histrup, Stephanie Bergström, Mathilda Gundmark, Sanna Fischer Nordström, Anja Forsnor och så fick jag vara med på ett hörn. Känner mig hedrad 🙂


Vi var på otroligt vackra och intima skridskopaviljongen ute på Kastellholmen. Kan du förstå hur mätt jag blev?! För en matälskare som mig så ger jag den här dagen full pott 🙂


Tack fina Frida!

Nu är det dags att läsa några sidor ur Hungerelden och sen somna till ljuden från Liv och Vida. Behöver inte räkna några får här inte. Kan räkna pruttar. 


Varm Godnattkram ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “En full mage och full pott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här