Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:55 | maj 26, 2016

Nya kollektioner

Hej vacker. Hoppas du har en bra dag i sol eller regn, vart du än befinner dig.

Jag har haft en givande och roliga dag inne i stan. Det har varit möten och mycket mat. Dagen har kantats av mat i mängder. Som jag njutit 🙂

Jag och Marielle har gått igenom prover för vår- och sommarkollektionen SS17. Gjort små ändringar, lagt till, tänkt om och varit nöjda med mycket.


Härliga färger och print blir det.


Har även haft besök av alltid lika glada Linda från Knäred. Hon driver en liten butik där hon bl.a. säljer Femme Collection.


Hittade en fin inspobild hos FruVardag.se. Våra Harvey Shorts och Judie V-neck T-Shirt. Somrigt och härligt. Det behövde jag i regnet.

Nu är jag på väg hem mot Sigtuna. Det är föräldrarträff på Livs skola. 

Hör snart igen så ska jag berätta mer om dagen. Blev överraskad med den bästa frukosten på länge och så har jag varit på ett väldigt Glossy event.

All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Nya kollektioner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh ser fram emot ännu en fantastisk sommar kollektion. Denna har varit super fin! Va roligt att Linda va besök, har handlat mycket av Femme Collection i hennes mysiga butik. Är på Alcudia nu och bor i kläderna jag köpt från er – sååå sköna och snygga!

    Svara
  • Ni har så fina kläder, fick jag önska skulle jag vilja att Hannah klänningen kommer tillbaka i höst i nya färger eller i leo print. I dag fick min svarta Hannah klänning komma ut och lufta sig:-) Ha en fin helg! Kram

    Svara
  • Det kommer en som påminner om Hannah Dress 🙂 Den kommer i svart och två snygga print. Vad kul att du gillar FME ❤️ Kram och trevlig helg

    Svara