Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:58 | maj 27, 2016

Blommigt

God fredag min vän. Allt väl?

Här på kontoret är det lugnt och skönt. Åt frukost här imorse också. Skönt att slippa tänka på det hemma och bara fokusera på att få upp alla fyra barnen, se till att de får i sig frukost, får på sig kläder och kommer iväg. Det tar all min tid kan jag lova.


På kontoret är det finkaffe som gäller. Men mitt snabbkaffe som jag kör med hemma är svårslaget om du frågar mig. Men det känns lite härligare att bjuda kunder och kollegor på riktigt George Clooney-kaffe 🙂


Dukade fram frukost till mig och Peter.


Hade kvar massor av fin frukt och bär från gårdagens lyxfrulle.


Casual Friday. I alla fall fram till kl 16 sen blir det att svida om till lite mer partykläder, klackar och så åker ansiktet på också.

Ska på AW med min vän Johanna sen ska vi möta upp ett gäng väninnor och äta middag. Hade hoppats på sol och värme då jag bokat bord på ett typiskt sommarställe. Men men, med trevligt sällskap, lite filtar, god mat och gott vin så kommer kvällen bli magisk ändå.

Har du några planer ikväll?


Både blommor och doftpinnar fyller våra lokaler med väldoft.


Älskar att ha kontor i stan. Man får så trevliga bud då. Ut till Sigtuna är det inte mycket som kommer. Fick dessa blommiga från Estelle&Thild. Man tackar.

Alla Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Blommigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har samma kaffemaskin men vilka kapslar har du? Tips på nån god sort?

  Ikväll ska jag lägga mig tidigt och läsa min braiga bok, mannen ska till Tyskland över natten och kommer lagom imorn förmiddag 🙂
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Snygga brallor!! Va är det för några=))

  Svara
 • Du är så snygg i håret! Hur stylar du det, ser så naturligt ut. Jag har så svårt att få till den långa ”luggen” på sidorna, mitt vill bara hänga rakt fram i ansiktet och då står jag inte ut så det blir till att lägga det bakom örat ?. Långt ifrån så fint som det hår. Hoppas du får en trevlig kväll med tjejerna ?

  Svara
 • Vart kommer byxorna ifrån?

  Svara
 • Pop up i Göteborg?
  Kommer ni att ha det?

  Svara
 • Hoppas du får en kul kväll med kompisarna!
  Jag jobbar till 20, och ska bara hem sedan. Men jag var på skoj igår, Mamma Mia the Party, så jag klagar inte!!

  Svara
 • Mmm gott med kaffe 🙂 Hoppas du får en rolig kväll, här hemma ska vi plöja ett par avsnitt av Johan Falk!

  Svara
 • Riktigt snygga byxor! 🙂

  Svara
 • Frullen ser ljuvlig ut. Alltid godare att äta när man varit igång en stund ju tycker jag. Hoppas ni fick en skön kväll. Här hade vi sol, men regn idag istället. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/05/28/det-dar-med-att-glida-in-i-mal/

  Svara