Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:19 | maj 30, 2016

Childhood och Moses-mys

Då fortsätter jag. Min fredag och lördag var som du nu vet både festlig och lugn. 

Igår väcktes jag, som du också vet, med frukost på sängen och andra trevliga och uppmuntrade kärlekshandlingar.


Vilken kärlek va? Han tycker t.o.m. att jag luktar gott. 


Livs fina självporträtt med snälla ord på baksidan. Mina två största älsklingar Peter och William stod för den bästa frukosten. Allt som jag gillar. Det visade jag dig också igår. Mina dagar kommer lite hullerombuller nu här på bloggen 🙂

Tacksam är jag i alla fall. Ändå in i hjärteroten. Min egna älskade mamma kom hem från en jobbresa igår så henne har jag lovat att bjuda på mors dag-middag så fort hon är ledig.

Blev du uppvaktad eller uppvaktade du någon härlig mamma? Berätta gärna.

Dagen fortsatte med karuseller, artister, sockervadd och skoj på Gröna Lund. H.M. Drotting Silvia var också där. Det var spännande för Liv och Vida att se drottningen. De är ju bra i sagorna annars. 

Killarna valde att stanna hemma. Fick väl nog på Liseberg kanske. 


Vi blev inbjudna av Loppi. Det var nämligen Childhood dagen på Grönan så det var mycket kul som hände. Vi fick bl.a. se och höra på Brolle, Syster Sol, Ace Wilder och Oscar Zia. Minns du att jag berättade att jag i stort sett aldrig vunnit något. På Liseberg köpte vi typ alla brickor på chokladhjulen och den enda vi inte tog vann. Ungefär så. Ingen tur alls brukar vi ha när vi drar lotter mm.

Men igår. Det var som om himlen öppnade sig 🙂 Vi vann helt galet mycket. Jag fick tårar i ögonen och började nästan fulböla när vi drog hem choklad efter och choklad och Liv och Vida vann varsin jättenalle på vanliga lotter. 

Tacka vet jag mors dag och Childhood-dagen. Måste vara något magiskt.


Vi vann två sådana här jättepaket. En med M&M också.
Glada tjejer.


Kan inte annat än bli glad när jag ser det här. Välkommen sommar!

I veckan har jag fullt upp. Onsdag-fredag har vi pop up-store med Femme Collection på vårt showroom på Karlavägen 49. Har inte tiderna ännu men räkna med från kl 11 och framåt. Återkommer imorgon med all info. Hoppas vi ses!

Vi har säkert 80 lådor med kläder som vi ska hänga upp och fixas Så mycket fint till grymma priser. Upp till 70%. 

Imorgon ska jag passa Louie också men han får hänga i en bärsele på min magen och vara med och greja 🙂 Bara mysigt.

Syrran kommer hem idag för jobb i ett par dagar…


… så då får jag och lilla Moses gosa. Som vi alla här hemma längtat efter honom.

Ha nu en härlig dag och var rädd om dig.

All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Childhood och Moses-mys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men gu så fint brev från Mio 😀 Väldigt kärleksfullt.
  Mina stora va hos sin pappa igår så det va bara lilltjejen hemma. Men jag fick mina solglasögon som jag spanat på och ett fång syrener 🙂
  Ha en härlig dag med bebisen
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Jag tycker det känns mer äkta om man ”firar” sin mamma spontant än en speciell dag. Men bra för dem som behöver en påminnelse ?

  Men jag firade min mamma lite igår ändå. Köpte ett par byxor som hon ville ha men som var slut på ett HM i Ängelholm.. Så jag körde och köpte dem på Väla i Helsingborg istället. Hon blev såklart glad ?

  Din helg såg väldigt mysig ut. Fin familj du har. Och ett fint brev från Mio ?

  Ha en fin vecka. Kram My

  Svara
 • Det tycker jag också 🙂 Men för dem som inte blir firade spontant så är det bra med en dag som påminner dem som glömmer bort sin kära mor. Väla är så trevligt tycker jag. Ett av de bästa köpcentrumen. Kram ?

  Svara
 • Å, vad mysigt att ha lillkimpen i en sele och kunna snusa på honom!!

  Svara
 • Kan inte låta bli att le åt Peter 🙂 I en för liten vagn sitter en stolt fader med ”Special åkband” kring sin handled bredvid sin dotter – vad gör man inte för sina barn ?!

  Hälsningar en mamma på 180 cm 😛

  Svara
 • Åååå va jag längtar att få shoppa loss?? kommer det finnas några barnkläder från tidigare säsonger? Ta med om du hittar en leopardklänning tack från första kollektionen. Ses på onsdag kram

  Svara
 • Hej

  Snygga brillor du har!!! Undrar var de är ifrån? Så söta flickor du har!!!!!!

  Svara
 • Tack 🙂 Twist and Tango. Kram

  Svara
 • Jag är så glad och tacksam för pop up affären i Malmö. Jag har kunnat köpa superfina kläder till bra pris. Hoppas ni även kommer ha pop up i Malmö framöver fastän kontoret är i Stockholm. Önskar dig en fortsatt fin vecka!

  Svara
 • Lycklig Hannah. Du har väldigt fin familj.Och du själte kvinnor <3

  Svara
 • Det är alltid mer vinster just såna dagar när alla bloggare är inbjudna och sen skriver om det Barnen blir ju så himla glada 🙂

  Svara
 • Jaha, visste inte att chokladhjulet kunde detaljstyras till ett specifikt nummer (1 av 100). Inte heller att alla lotter var utbytta mot vinstlotter. Tänk vad man lär sig.

  Svara
 • Åh vilket fint brev ? Fick en fin morsdagpresent av min lilla 6- åring som skulle spela sitt första sammandrag i fotboll , han lovade att göra mål i sin första match och det gjorde han oxå ???⚽️

  Svara
 • Åh,han är så go’ och fin lille Loui, eller Moses som du så gulligt kallar honom! Ständigt så glad och rund och fin. Gläds så med Magdalena och er alla att denne underbara lilla bebbe kommit till världen, vilka stor lycka för er! Är ju inte själv mamma så inget firande för mig. Jag har givetvis varit till mina älskade föräldrars grav med en stor härlig bukett av de vackraste ceriserosa pioner man kan tänka sig och som växer här i trädgården. Även en bukett av ljuvligt doftande lila syrener. Läste som alltid en vacker psalm för mina föräldrar och fällde en tår. Tänk vad jag saknar dem, hur många år det än går sedan de gick bort, så saknar jag dem lika mycket. Men det är ju livets gång.

  Svara