Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:33 | maj 30, 2016

Fredag!

God morgon min vän. Hoppas att du har haft en fin helg och fått en bra start på veckan.

Jag skulle ju skriva till dig igår men efter en heldag på Gröna Lund så var jag lika trött som barnen och somnade med dem när jag skulle natta.

Alla sover fortfarande. På måndagar börjar de skolan lite senare så jag ska väcka dem om en dryg halvtimme. Har en stund att skriva till dig nu. Perfekt 🙂

Jo, var ska jag börja? Vi kör helgen direkt och börjar med fredagen.

Jag och en av mina bästa vänner Johanna hade sedan länge bestämt att ses på en AW i stan. Vi möttes upp på ett ställe som heter Hotellet. Där hade en PR-byrån Helium ett trevligt AW-event så vi bjöds på bubbel och skön stämning.


Tack Dasha för att vi fick börja vår kväll hos dig.

Lite senare skulle vi mötta upp resten av tjejgänget som skulle ut och äta middag tillsammans med oss. Lenita, Rebecca och Lotta.

Mios pappa Daniel har öppnat ett sushiställe i nya NK Passagen och hade premiär i fredags. Självklart möttes vi alla upp där och åt sushi till förrätt innan vi begav oss till Pontonen för middag. Många goda stopp.


Jag och Johanna kom dit först av tjejerna och högg in på sushin direkt. Så gott! 

Vill verkligen rekommendera sig att besöka Sushishopen. Sushin är så galet god och gjord med stor sushikärlek. Det kan man både se och känna.Efter sushi och bubbel begav vi oss till Pontonen. Vilken kväll!❤️

Lördagen spenderas hemma med alla barnen. En lugn och mysig dag. Vi var i Kista på bio på eftermiddagen annars hände det inte så mycket. Liv och Mio hade varsin kompis här så det var fullt hus 🙂

Trots ruggigt väder så badade de dock i poolen.


Vida klädde sig själv. Det kan aldrig bli för mycket tyll. Både tyllkjol OCH tyllklänning samt moon boots på det. Och visst kan man vara en primaballerina i moon boots. Kolla bara in tåspetsgången. Underbart.

Nu ringde väckarklockan. Dags att väcka barnen. 

Hör av mig igen med fortsättningen på min helg så snart alla har kommit iväg. 

All Kärlek ❤️


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här