Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:32 | maj 30, 2016

Typiskt Göteborg

Hej igen vacker. Hoppas att du har en ljuvlig dag.

Jag har fått mycket gjort men också hunnit njuta av värmen. Just nu sitter jag och vakar vid poolen. Alla barnen är i och badar. 


Sitter och äter körsbär och tänker på filmen Häxoran i Eastwick. Vet du vad jag tänker på? 🙂

För mig kommer körsbär, särskilt kärnorna, alltid vara förknippad med den filmen.


Ett paket till mig från mig. Måste ju ha något snyggt på mig i veckan när vi ses i vår pop up-store 🙂

Idag har en ny webbTV–serie premiär! En serie på fyra avsnitt som kommer med nytt avsnitt varje måndag HÄR!  Under seriens gång kommer man kunna följa komikern David Sundin och programledaren/komikern Kakan Hermansson som kommer utmana bilden av vad som är typiskt Göteborg. De kommer lyfta fran denna härliga sommarstads alla pärlor och göteborgarna kommer att sättas på prov på ett väldigt underhållande, varmt och hjärtligt sätt.


Missa inte! 

Nu ska laga en kall pastasallad till middag.

Stor Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Typiskt Göteborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här