Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:26 | juni 10, 2016

Sommarlov

Hej vacker. Hoppas du mår bra.

Nu är det äntligen sommarlov! Det har firats in på skolan med sång och fika.

Liv och Mio fick ha skolavslutning tillsammans en gång. Livs första och Mios sista på den skolan. Kan knappt förstå att Mio ska börja högstadiet. Williams avslutning ”fick” jag inte gå på. Pinsamt att ha en mamma ju 🙂
Liv och Loke. 


Den obligatoriska skolavslutningstårtan. Nu är det sommar på riktigt.

Igår hade jag en mysig AW med mina vänner Nette och Sara. En AW som pågick till långt in på småtimmarna. Så igår efter jobb och möten i stan for jag hem, hämtade barnen, förberedde tårtan och lagade middag sedan lämnade jag över till Peter och smet.


Lite suddigare senare på kvällen 🙂

Jag var på en otroligt trevlig lunch igår inne i stan. Den ska berätta mer om snart. Men nu ska jag se till att vi får annat är tårta i magen.

Stor Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Sommarlov”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Måste säga att du passar så bra i den längden på håret, använder du något löshår? Visst är det skönt med ”kortare hår”, ansiktet ramas in så fint

    Svara
  • Men hur kul var väl inte detta? Sara är en gammal klasskompis/barndomskompis till mig, så ”lustigt” att hitta henne sådär i förbi farten på Din blogg:)

    Svara
  • Våran dotter ska med börja högstadiet efter sommaren 🙂 Känns jättekonstigt och det kändes lite extra stort igår att hon slutade sexan. Man får njuta av tiden med sina älsklingar <3 Kram och ha en härlig lördag

    Svara