Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:50 | juni 12, 2016

Mot Köpenhamn

God morgon min vän. Nu sitter vi på tåget mot Köpenhamn. Klockan ringde okristligt tidigt men när man ska upp tidigt så sover jag dåligt för att jag är rädd att försova mig. Hann knappt somna så jag var inte ett dugg trött när jag var tvungen att stiga upp. Kan nog vänta mig en trött-knock om ett par timmar 🙂

Alva-Leigh, Liv, Blanca, Vida, Julia, Tuva och så Ewa och jag.


Ser dock ut som om jag har sovit i ett dike. 

Hoppas du får en fin och lugn söndag.

Stor Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Mot Köpenhamn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar er en härlig semester i Spanien!

  Svara
 • Hoppas ni får en härlig resa!!

  Kram, Carina

  http://www.matparlan.se

  Svara
 • Hej fina!!

  Jag är precis likadan! Varje gång jag ska öppna på jobbet (kl 6) så sover jag så urkasst, vaknar varje timme och nästan hoppar ur sängen för jag tror att jag har försovit mig.. Värst är det att öppna på måndagar, då kan ka knappt somna alls!!

  Ta hand om dig ❤️

  Kram Michaela

  Svara
 • Hannah har du fortfarande agenturen för joolz sverige? Jag har problem med en återförsäljare.

  Med vänlig hälsning, Matilda

  Svara
 • Nej, tyvärr. Vi lämnade den vid årsskiftet. Kram

  Svara
 • Hej Hannah. Jag vet att du är grym på detta då jag varit på dina event tidigare och dina goodiebags har alltid varit sååå grymma. Behöver din hjälp Hannah. Jag som mejlar till er heter Veronica Ottosson och är utställning ansvarig för svenska leonberger klubben för en utställning som kommer äga rum i Varberg den 10 Juli. Jag är ansvarig för att hitta sponsorer till våra vinnare plus grejer till våra goodiebags. ALLT mottages med en stor tacksamhet. Påsar till goodiebags sökes även. Hannah, jag har mejlat många men har du några extra grymma tips.

  Varma hälsingar Veronica

  Svara
 • Hej Hannah! Tycker ni har superfina kläder på femme collection! Undrar bara om zip byxorna är slut? kram Caroline

  Svara