Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:16 | juni 16, 2016

Aqualand

Hej min vän. Hoppas att du har haft en fin dag. Vi är tillbaka efter en heldag på badlandet Aqualand 25 minuter från där vi bor. 

Alla är trötta efter allt sol och bad.


Jag ska försöka läsa några sidor ur min bok här på soffan på uteplatsen. Men det brukar sluta med att jag svarar på frågor från barnen och lyssnar på allt runtomkring mig så jag läser samma sida om och om igen 🙂


Med det här gänget bredvid mig så blir det nog bara en sida.


Självklart hade jag med mig min kasse från IKEA. Perfekt för badlakan, badkläder och solkrämer.


Vida och Charlie flydde sol och bad en stund och drog sig undan i skuggan.


På badlandet blev alla fotograferade. Kul minne.

Vad har du haft för dig? Jobb eller semester?

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Aqualand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att få läsa om er resa ?
  Jag jobbar men har semester en vecka nästa vecka.. Mjukstartar för att sen en månad senare ha 5 veckors sköna veckor semester ?
  Jag och min son. Lata dagar, spontana utflykter och massor med glass!!

  Svara
 • Åh vad härligt det ser ut! Så fina bilder och vad härlig väder.
  Vem är tjejen i glasögon? Sorry om jag missat det men har inte läst bloggar på ett tag, hänger med lite halvtaskigt.
  Men du.. hahah Ikea kassen, jag dör, du är så skön. 😀 😀

  Svara
 • Hihihihi, festligt! Jag har också alltid min Ikea-påse med mig på vår årliga semester till Florida. Perfekt strandbag.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/06/16/titulerar-mig-sommarlovsfirare-2/

  Svara
 • Ni ser ut att ha det så härligt. Ta tillvara på alla fina studer som semestern erbjuder ? Jag ska jobba hela sommaren, bortsett från v.31, eftersom jag var i USA & Kalifornern hela maj månad. Men det var så såklart värt! Må gott hela familjen. Kram Maria ?

  Svara
 • Jag jobbar några veckor till men försöker hitta på mysiga saker under helgen?Vad härligt ni har det med sol och bad. Här hemma är det regn och gråväder. Kram från Helene?

  Svara
 • Hej, här är det jobb några veckor till, förskolan där jag jobbar stänger v 28 , sen är det semester.
  Jag köpte kollegetröjan i grått med silvertryck på magen! Jag är så nöjd! Förutom att den är snygg så är den tunn, mjuk och strechig.
  Ha det gott därnere i värmen!
  Här utanför Borås regnar det men är 20 grader ca.
  Kram kram Annika

  Svara
 • Så skoj ni har det 🙂 Jag är lite extra ledig ett par dagar så jag försöker njuta och komma ner i varv lite. Fylla dagarna med sådant som ger mer energi 🙂 Kram och ha en fin dag <3

  Svara
 • Du är så snygg så man smäller av!

  Svara
 • men så mysigt och så fina ni är 🙂

  Kram<3

  http://camillaesi.se

  Svara
 • Så härligt ni verkar ha i fina Marbella ☀️ Så otroligt lik Liv är Peter ? Här har vi semester när ☀️ skiner ? Inte illa det heller . Idag hejar vi på Sverige ???? och njuter av att det är Fredag och helg. Fortsatt härlig semester till er alla ?☀️????

  Svara
 • Ingen uppdatering idag…. Är ni sjuka?…..

  Svara
 • Vilken fantastisk bild på Liv!! Alla bilder ser underbara ut, men den var det något särskilt med. Ni ser verkligen ut att ha det bäst! Här hemma bara regnar det….

  Svara
 • Så fina bilder och den på Liv är alldeles alldeles underbar! Vilken liten skönhet! Härligt för er alla att få njuta av sol och värme och umgänge med syster yster och hennes familj. Här har regnet vräkt ner över tre dygn i sträck och kallt dessutom, är trött och less på detta vädret, längtar så efter solen och värmen, mina kroniska nervsmärtor blir mycket bättre när det är sol och varmt, så nu är det inget vidare. Kram, alltid roligt att få titta in hos dig och se och läsa, du är så duktig och så rar, Hannah!

  Svara