Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:49 | juni 20, 2016

Tjejer på vift 

Hej ❥ Allt väl?

Jag sitter och väntar på min tur för att få pedikyr och tråda ansiktet. Är så luden så en trådning behövs verkligen. Så fort jag blir brun så ser jag ännu mer luden ut än vanligt 🙂

Ewa gör manikyr nu och Alva-Leigh och Tuva är redan klara. De ska kika i affärer tills vi är färdiga med vårt fix. De har hittat sin favoritbutik Pull & Bear (tror jag den heter) här, så de kommer nog ta tid på sig.

Alva-Leigh och Tuva med nymålade naglar.


Det här stället med lack skulle man ha hemma. 

Medan tjejerna fick sina ögonbryn färgade och plockade så drack jag och Ewa ett glas vin i närheten.


När vi alla är klara ska vi sätta oss på något trevligt strandställe och äta middag.

Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Tjejer på vift ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad vacker du är

  Svara
 • Ser härligt ut!
  Tack för tipset sist om nagellacket, mrs always right. Nu pryder det mina tår

  Svara
 • Så himla mysigt ni ser ut att ha det! 🙂

  Svara
 • Fina fina omtänksamma Hannah

  Svara
 • Pull & Bear finns på Mall of Scandinavia.

  Svara
 • Mysigt! Här sitter jag på kontoret o längtar efter semester… ska dock smita ifrån om en stund o gå till frissan o få lite solblekt look – I hope:) Det är inte min ordinarie frisör, så jag hoppas det blir bra ändå… Kram kram

  Svara
 • Måste bara ge dig/er en stor eloge för vad ni gör mot Alva-leigh! Vilket underbart äventyr hon får vara med om, blir varm i hela kroppen när jag läser din blogg. Vilka goda människor ni är, du och Peter! Kram Rebecca

  Svara