Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:20 | juni 22, 2016

Stranddag

Godkväll min vän. Hoppas allt är väl. Lill-lördag och allt 🙂

Vi har precis ätit middag hemma efter en lång dag på stranden. En härlig stranddag. Brukar vanligtvis inte gilla att ligga på stranden men det fläktade skönt och barnen hade så kul. Det fanns en äventyrsbana ute i havet dit de stora barnen simmade ut och ”lekte” i timmar. Det var brännmanetet överallt så de skrek och skrattade som tokar av rädsla när de simmade. Några blev brända men de var ingen fara. De tyckte bara att det var kul och ville ut hela tiden.


Med den blågula kassen packad for vi till Pedros Beach.


Alva-Leigh och Liv.

Där ute hängde de största barnen hela dagen. Med flytvästar och personal överallt så var det tryggt och säkert. Grymt kul!


Det flöt upp en liten rackare.Ewa.


Vi tog en sol- och badpaus och åt god mat på en strandrestaurang. Sist jag var där var snart 8 år sedan. Jag firade min födelsedag när jag fyllde 30 år där 🙂

Mycket roliga minnen. Men det blev en lugn resa för min del för samma dag som vi kom dit (Peter, syrran och ett gäng kompisar) så förstod jag att jag var gravid och väntade Liv ❤️

Gambas pil pil. Gott!


Peter med Blanca, Julia och Vida.


Det kom en kvinna som flätade hår och Liv ville så gärna få sitt hår flätat. I två timmar satt hon där tålmodigt.


Hon fick sitt hår flätat i Thailand för flera år sedan och tyckte så mycket om det. Fina Liv.


Lite träning med extra vikt för William 🙂


Gjorde minihamburgare på kycklingfärs till middag. Nu ligger vi tjejer på soffan, mätta och trötta. Alla killar har farit ner till hamnen för att komma Sverige-matchen.

Har du något kul att berätta?

Tack för att Du finns.

Stor Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Stranddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här är fotbollsmatchen på men jag lär tröttna i halvlek 😉 Det ska bli såååå skönt med 3 dagars ledighet nu så det är inte klokt! Hoppas ni får en fin midsommar och själv hoppas jag på att FÖR EN GÅNG SKULL slippa regn!! Vi drar till östkusten 🙂
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Vad härligt ni verkar ha det!
  Det ser inte ut att vara någon ”brännmanet” på bilden, utan en helt vanlig ”blåmanet”. Är det sådana det kryllar av i vattnet så är det ingen fara. Brännmaneterna brukar ha röd insida istället för lila/blå. (Och långa långa trådar.) Simma på! =)

  Svara
 • Den var kanske ingen brännmanet men vattnet var fyllt av dem. Mio och William hade stora märken på både armar och ben 🙁 De som jobbade där varnade för brännisarna men sa att de inte var farligt men kunde göra ont.

  Svara
 • Aj, då. Ja, då är det såklart bäst att försöka hålla sig undan dem!
  Glad midsommar på er!

  Svara
 • I går när jag kom hem från jobbet hade min underbara man dukat fram rosa bubbel och plock så himla mysigt. Så vi hoppade fotbollsmatchen (och tydligen missade vi ingenting:-) och satt kvar ute och njöt av den fina sommar kvällen. Önskar Dig en underbar midsommar! KRAM Helene

  Svara
 • Vilken fin familj (och fina vänner såklart!) du har. Liv är så lik dig!
  Glad midsommar!

  Svara
 • Vilken skönhet hon kommer att bli fina Liv, alla dina barn är så fina !!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Se till så att liv skyddar huvudet nu när hon har flätor, jättelätt att bränna sig och det gör ont. Hände min dotter och hon fick jätteont.

  Svara
 • Tack för tips. Hade redan tänkt på det så hon har solhatt hela tiden. Kram

  Svara
 • Jag vill bara önska dig och familjen en skön midsommar! Tack för att du delar med dig av din vardag. Kram

  Svara