Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:33 | juni 23, 2016

Träning och brännskada

God torsdag vacker. Allt väl?

Jag ställde klockan på 9 imorse och när den ringde så trodde jag att det var mitt i natten. Har verkligen kommit in i semestermood.

Jag och Alva-Leigh hade bestämt med Ewa att vi skulle träna på morgonen. Ewa jobbar för ett gym i Sigtuna som öppnar i augusti. WE heter det. Hon ska vara instruktör där för olika träningspass. När hon kommer hem ska hon gå en utbildning och behöver öva lite. Vi var hennes försökskaniner imorse 🙂

Sjukt jobbigt men efteråt så är det en härlig känsla. Skakig, svettig och helt slut blev jag. Nu när jag har duschat så känner jag mig grymt duktig.

Idag kommer min bästa Lenita hit. Hon är är ju ett träningsfreak och tvingar mig alltid att träna på våra resor (vilket jag gillar) så det är bra att jag smygstartade idag.


Dukade fram frukost och väckte de andra efter passet.


Mio är helt uppsvullen på sitt ben där han blev bränd av maneten igår.


Syns inte så bra på bild men det är svullet som en halv tennisboll och blått i mitten. Det får bli en tur till Apoteket. Han mår bra men har ont och det är ömt på stället han blev bränd. 

Ändå vill de dit idag igen och bada. Tror nog vi väntar med det.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Träning och brännskada”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härligt att börja dagen med ett träningspass!

  Såg ut att vara ett häftigt ”badland” men lite läskigt med brännmaneterna! Så tuffa barnen är som hoppar i plurret i allafall.. Kram och trevlig midsommar ❤️

  Svara
 • Hej Hanna! Är det den blå skjortklänningen eller toppen från Femme du har på dig på din frontbild på bloggen? Ser så fin ut!

  Svara
 • Det är skjortklänningen Agnes Shirt Dress. Kram

  Svara
 • Ajaj, stackars Mio. Hur mår han för övrigt? Kontakta sjukvård om han får feber eller känner sig allmänt påverkad. Annars finns det kräm som bedövar mot smärtan (om han har ont).

  Svara
 • Bra jobbat!

  Jag bor på västkusten och jag hörde en sommar att man ska skrapa på det brända området med ex ett kontokort för att få bort det som bränner. Sen ska man tvätta av huden med alsolsprit. Tjejen som tipsade om det var sjuksköterska.

  Ha nu en underbar midsommar! ❤️

  Kram

  Svara
 • Smeta med kottet fran en lime over manet skadan sa gar det bort. Om man gor det pa en gang efter det hander sa blir man inte ens svullen etc.Sa det ar alltid bra att ha en lime i narheten. Jag bor i LA och fick lara mig det nar vi brukade vara mycket i Mexico for flera ar sedan. Lycka till.

  Svara
 • Tack snälla för tipset. Kram

  Svara
 • Hej!
  Den orangea topp/tshirt, vilken härlig färg!
  Vart kan man köpa den?

  Svara
 • Gina Tricot. Kram

  Svara