Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:27 | juni 30, 2016

Kändisspotting

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. 

Berätta gärna vad du har för dig. Alltid lika kul att höra ifrån dig. Jag blir glad om du skriver något 🙂 Glöm inte det. 

Jag har haft möte efter möte på kontoret. Vi sitter redan med AW17. 


Linnetisha från FME, skjortkavaj FME (AW16, finns i butik/webshop i augusti), byxa DAY och skor från Spanien.

Har även haft ett väldigt trevligt och gott möte på Sture Hof. Vi smider planer och får inspo här med bästa vyn på alla olika typer av människor med olika stilar som går förbi.


Skaldjur på det och allt är perfa!

Inte helt illa heller med kändisspotting på hög nivå. Ricky Martin och hans kille gick precis förbi handihand.

Igår hade jag och Peter en mysig kväll. Vi satt länge ute på altanen och spelade spel. Jag vann. By the way 🙂

Det är inte ofta jag slår Peter i något så jag njuter än idag. Segerns sötma.Vi delade en flaska vin och däckade på soffan. Det här, för stunden, kravlösa vardagen utan barnen tar på krafterna 🙂

Stor Kram ❤️
15 kommentarer15 kommentarer om “Kändisspotting”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka snygga kläder! De blev jag sugen på att köpa

  Svara
 • Hej Hanna, vill bara säga att du är så snygg i håret! Jag har frågat tidigare hur du stylar det, framförallt ”luggen”? Brottas själv med nu nu ganska lång ” lugg” som skall växa ut men den hänger hela tiden i ögonen och slutar därför i en slinga bakom örat jämt, ingen frisyr då direkt 🙂 Hur får du lyftet i hårfästet i luggen?

  Passa på att njuta!!!

  Pernilla

  Svara
 • Hej Pernilla. Tack snälla. Gör verkligen ingenting med mitt hår. Tvättat och låter det självtorka. Luggen är som den är pga mitt hår som är en ända stor virvell 🙂 När jag stylar så pattar jag med plattång eller lockar slarviga lockar. Är inte till någon större hjälp tror jag. Förlåt. Kram

  Svara
 • När du fixar ditt hår på creative headz, vad kostar det ungefär?
  Om du ljusar upp det osv.

  Svara
 • Du känns som en så varm & ärlig människa <3 vacker insida & vacker utsida <3

  Följt din blogg länge länge, & har såklart "hängt med" på er Spanien resa :)) med värme, sol & gemenskap <3 men vi lever verkligen i "skilda världar" du & jag 😉 jag jobbar i hemtjänsten i Dalarna någonstans, älskar hemmalivet med hundar, utflugna barn & har nyligen fått vårt första barnbarn <3
  Våra semestrar består av husbils livet, puttra runt i vår gamla båt, utlandsresor är förbi då vi har vovvar som inte kan lämnas hos någon pga olika sjukdomar, men vi älskar dom mer än livet, & Sverige är magiskt vackert <3

  Glamouren i mitt liv får jag via din vackra blogg såklart!! = vackra kläder, fina fester med bubbel… å så får jag färdiglästa Damernas värld av en äldre gumma 😉 så jag får se Kungliga blåsor åxå :)) & sista sidorna med mingel inte minst med en bit av kändisvärlden hi hi 😉

  Varm kram till dej fina människa <3

  Svara
 • Och jag håller med dig!
  Verkar vara en helgullig tjej

  Svara
 • Brukar inte lämna kommentarer här (har nog bara gjort det någon enstaka gång) men sen jag själv började blogga har jag upptäckt hur mycket man kan uppskatta att höra från de som är inne. Så jag tänkte att jag ska börja lämna en hälsning här lite då och då, har ju följt din blogg i flera år men mest varit en tyst läsare 🙂

  Well, här kör vi nån variant av vardagslyx mitt i stöket. Röjt hemma och ska öppna en liten flaska bubbel med karln min för att fira att jag fått ett jobb som passar mig perfekt. Även om man inte kan fira mer just nu så är det alltid trevligt att få något lite extra såhär mitt i vardagen när man är extra glad 🙂
  Ska sätta mig ner och förbereda mig inför en intervju också, dottern somnade ovanligt tidigt så klämmer in lite jobb innan det är dags att sova. Och även det firas lite eftersom jag nyligen startat eget och det förstås är kul att det man tror på faktiskt kan funka.

  Och apropå outfit-bilden kan jag väl klämma in att jag verkligen gillar FEMME’s kläder, men hittills har jag bara shoppat åt dottern. Till hösten blir det nog några plagg åt mig för jag behöver uppdatera garderoben.

  Ha en fin kväll 🙂

  Svara
 • Snygga kläder 🙂
  Jag har varit på min första hälsoanalys ikväll och kollat kroppsfett och bukfett mm och min kroposålder är 16 – då skrattade jag rakt ut haha
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Jag kollar på fotbollen, min bebis sover och min sambo är på väg hem från jobbet 🙂
  Heja Ronaldo och hans Portugal ikväll.

  Du får mer än gärna tipsa om sällskapsspel förresten om ni har många, älskar att spela spel men behöver lite tips ☺️
  Kram / Therese ( som alltid är inne här o läser men är dålig på att kommentera)

  Svara
 • Haha…. ”göka” 😉

  Svara
 • Hej på er
  Här kommer en regnig hälsning från lilla Knäred☔️
  Är inne på min andra semestervecka , varit i Ronneby brunn över midsommar och nu laddar vi för Knäredsdagen med storrea
  Nästa vecka blir det gekås för sonen vill , han säger att alla kompisar har varit där men inte han
  Hoppas vi ses snart inför inköp inför höstens kollektion?
  Kram
  Linda

  Svara
 • Men Ricky Martin! Gud! Sprang du inte efter och tacklade honom och krävde lite selfies? Det hade jag gjort, hihi!
  Vad härligt ni har det! Visst är det lyx på hög nivå när jobbet knappt känns som ett jobb och man får göra nya och roliga saker. Så har vi det också och det är värt mer än massa pengar! 🙂 Jag älskar kreativa och framåtsträvande människor! Så roligt!
  Kram

  Svara
 • Låter härligt! Efter morgondagens jobb väntar semester här! Har lovat ta m dottern t kontoret imorgon, så det blir nog inte jätteeffektiv dag…
  Jag kommenterade oftare förut här, har dock varit lite lat på sistone eftersom man nu måste skriva in sin mailadress varje gång… Gör jag nåt fel? På gamla sidan kom den ihåg användarnamnet o mailen. Använder mobilen.
  Kram kram

  Svara
 • Åh, ser fram emot den nya kollektionen i augusti. Femme har verkligen blivit ett favoritmärke. Kommer ni att ha någon visning i Malmö med nya kollektionen?
  Ha fortsatta mysiga barnfria dagar, härligt att kunna ladda batterierna tillsammans med mannen ♡

  Svara
 • Låter som en underbart härlig dag och kväll ni hade igår. Och tänk att få se självaste Ricky Martin 😀
  Kram ♥

  Svara