Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:05 | juli 1, 2016

Smultron, sommar och regn

Hej i regnet. Eller det kanske inte regnar hos dig? Enligt väder-appen ska det vara soppväder i hela Sverig 🙂 Inte bara väder för soppa utan också Kura-ner-sig-i-soffan-och-kolla-serier-och-mysa-väder.

Jag har fått så många fina bilder på flickorna. Idag har de varit med faster Pernilla och lekt och imorgon ska de på födelsedagskalas med farmor. De har det så bra. Men vi saknar varandra hela bunten. Jag fick dock stilla min saknad till pojkarna igår och idag. Igår mötte jag på dem i stan och idag har William haft ansvar för mini-golfen hemma i Sigtuna så jag har varit där och kramats.


Vilken film känner du igen denna pose ifrån? 🙂Solmogna smultron på ett strå, det är sommar.


Mina goda ❤️

Idag kör vi igång ännu mer sommarREA i vår webshop www.femme-collection.se.

Minst 50% på samtliga plagg och upp till 70% på utvalda produkter!


Kanske slå till på snyggaste shortsen Harvey Shorts och och linnetishan Vida Linnen Tee? Några av mina favoriter.

Nu ska jag och Peter hitta på något kul. Vi vet inte vad ännu. Men nåt hittar vi nog på. Imorgon ska vi på bröllop så vi får inte vara för galna ikväll 🙂

Stor Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Smultron, sommar och regn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh du har ett litet ”karate kid” och ett ”smultron kid” också……;) så ljuvligt. Kommer ihåg min barndom när jag och min syster plockade smultron och satte på strån och sen låg i gräset och tittade på moln, mitt i en jättestor äng. Nu är vi världens ovänner, om ingenting……..såååå sorgligt. Ta väl hand om dig och din familj, det är det som betyder mest av allt.

  Svara
 • Hannah! Har ni FEMME COLLAGE inne på kontoret så jag kan komma in och prova den? Har ju så sjukt långa armar så dumt att beställa om den inte passar. Kram

  Svara
 • Men Hannah..bor du verkligen i Sthlm 😉 Det gör vi och inte en droppe regn idag! Verkligen lokalt! Ha nu en underbar helg tillsammans. Kram

  Svara
 • Oh, kul med bröllop!
  Fixar du dina ögonbryn själv eller på salong?
  vart i så fall?

  Svara
 • Älskar shortsen ! Har de du har på dig och ett par svarta 🙂

  Svara
 • Alltså, såna fina bilder och jag bara älskar de i svartvitt

  Svara
 • Hej Hanna, Vad har du köpt Vidas guld glittriga sandaler?
  Ha en fin helg!

  Svara
 • De har farmor Marianne köpt. Tror det är från SkoSven i Boarp. Kram

  Svara
 • Vars har du köpt ditt pärlhalsband? Fint!:)

  Svara
 • Det heter Hanna och är från Sophie by Sophie. Köpte det hos Wakakuu.se. Kram

  Svara